CND Shellac Luxe a soha nem tapasztalt gyorsaság luxusa

2018 augusztus 22.
CND Shellac Luxe a soha nem tapasztalt gyorsaság luxusa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor a legutóbb egy körömstúdióban várakoztam a következő témák jártak szájról szájra: hogyan lehet eltüntetni a körömgombát a leghamarabb? Vajon nem árt-e a körmünknek, ha folyton reszelik a felszínét? Mit tegyünk, ha nem lehet leoldani a shellac-ot a körmünkről?

Azt gondolhatnánk, hogy a géllak használata egy egyszerű dolog, pedig a fenti kérdés felvetésekből is látszik, mennyi probléma merülhet fel, ha nem szakszerűen helyezik fel, ha nem szakértők nyúlnak körmeinkhez.

Group_Shot_379

Éppen ezért örültem annak, hogy a CND Shellac jóvoltából kipróbálhattam a legújabb terméküket, a Shellac Luxe-ot. Ám még mielőtt kitérnék arra, miért is annyira jó ez a márka, mit tud többet vagy mást, tekintsünk vissza a CND múltjára, jelenére.

A CND-t 1979-ben Dr. Stuart Nordstrom (Jan Arnold édesapja), egy gyakorló fogorvos alapította, akinek az ötletet a körömfejlesztéshez az adta, amikor egyik páciense megjegyezte, hogy a fogászati héjak szaga emlékezteti az épített körmökhöz használt anyag szagához. Röviddel ezután Dr. Stuart Nordstrom feltalálta a körömipar első monomer készítményét, amely természetes és nem sárguló – ez volt a SolarNail.

CND_shellac_luxe-OrganicSocial-Shot31-Model-Temptation-628-RGB-r3-2

39 évvel később, Jan Arnold a professzionális körömápolás globális vezetőjeként missziójának tekinti a körömápolás fejlődésének ösztönzését miközben a professzionális körömápolókra és gondosan kiszolgált vendégeikre helyezi a fókuszt. Jan segítette hozzá a márkát, hogy a kifutói körömtrend egyik legkeresettebb szépségipari vállalatává váljon, a legjelentősebb divatkreátorokkal együttműködve, a Libertine-től kezdve a The Blonds-on keresztül, a Ryan Lo vagy a Gareth Pugh kollekciókig. Ahol valaha a divatbemutatók a sminkre és hajra fókuszáltak, a CND megnyitotta az utat a körömmárkák számára, hogy a backstage-ben és a kifutón helyet kapjanak a lenyűgöző körömdizájnok és innovációk.

Model_Geo_889

Ma pedig itt a legújabb termékük, a CND Shellac Luxe, amelyet a kor igényei alapján olyan hölgyek számára készítettek, akik értékelik a gyors és precíz kiszolgálást. Hogy még egyszerűbb legyen a lakkozás, a leoldás nem vesz igénybe többet, mint 60 másodperc! Emellett a géllak legnagyobb előnye a gyorsan száradó lakk, hiszen egy “minden-az-egyben” Base and Color Coat-tal (alap és színes lakkal), valamint egy magasfényű Top Coat fedőlakkal készül a gyönyörű köröm. Vagyis már az első fázisban megspóroltuk az alapozást!

CND_SHLUXE_HERO SPREAD BOTTLE_Gracol_r8_gg

A gyorsaság mellett a csodálatos színek sem elhanyagolhatóak. 65 árnyalatából választhatunk – 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához. Természetesen,  ha mégsem sietünk annyira, akkor érdemes díszíteni a körmünket a ma oly kedvelt irizáló, fémes porokkal, matricával, vagy kövekkel.Jó hír, hogy az CND Shellac Luxe lakkal készített körmök ragyogó szépségét legalább 14 napig élvezhetjük a köröm sérülésének kockázata nélkül!

CND_shellac_luxe-OrganicSocial-Shot33-Group-Shot-384-RGB-r2-2

Zárszóként pedig csupán egy jótanács! Tényleg nézzük meg, kérdezzük meg, ki mivel dolgozik, milyen anyagokat használ. Nem feltétlen járunk jól, ha olyan körmöshöz megyünk, aki jóval ár alatt dolgozik. (még akkor sem, ha kezdő). A minőségi anyagoknak megkérik az árát, így a szolgáltatás ára sem lesz olcsó. Ám ha valaki hajlandó beruházni, akkor bízhatunk abban, hogy hosszútávra rendezkedik be, aki ügyel a tisztaságra, a higiéniára, a jó minőségre.

Kapcsolódó bejegyzések