Cara Delevingne a Rimmel új arca

A napokban a Rimmel izgalmas bejelentést tett, megnevezte, hogy ki lesz a márka új nagykövete. Ezentúl a sokoldalú angol modell-színésznő, Cara Delevingne is a Rimmel család tagja. A londoni születésű, 23 éves ifjú sztár képviseli a kampányokban a trendi kozmetikai márkát.

cara_delevingne

Hatásos megjelenése és trend-diktáló személyisége alapján természetes volt, hogy képviselje a Rimmelt. Modellként hatalmas sikereket ért el, különleges tehetséggel megáldott színésznő, aki előtt fényes jövő áll, mindezeken túl egy inspiráló személyiségű fiatal nő, akinek világszerte mintegy 36 millió követője van a közösségi oldalakon.

A Rimmel Londonnal kötött együttműködéssel kapcsolatban Cara Delevingne elmondta: “Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a Rimmellel dolgozhatom. Tinédzserként ez volt az első dekorkozmetikai márka, amit használtam és imádtam. Ízig-vérig londoni lány vagyok és a Rimmel pont olyan stílust közvetít, mint amilyen maga a város: trendi, vagány, kozmopolita megjelenést garantál.”

Rimmel new face PR portrait

Johanna Bussinelli, a Coty dekorkozmetikai részlegének vezetője így nyilatkozott: “Cara Delevingne vagány, fiatal, nagyvárosi stílusa tökéletesen képviseli a divatdiktáló Rimmel márkát. Hangsúlyos, modern megjelenése, vad, zabolázatlan divatstílusa, a belőle áradó magabiztosság és öntudat mind elismerésre méltó. Az ő személyisége új lendületet visz a márka életébe, a nők új generációját fogja inspirálni arra, hogy mutassák be az eklektikus londoni stílus számtalan arcát.”

Kapcsolódó bejegyzések