Budapest Colors: egy különleges pop up szuvenírbolt

Az Andrássy út 5. szám alatt nyílt meg a Projekt Showroom soron következő pop-up boltja, a „Budapest Colors” címre keresztelt, újragondolt magyar szuvenírbolt. Limitált kiadású ajándéktárgyakkal és rendhagyó módon turisztikai információs szolgáltatással is várják az érdeklődőket, hogy valóban emlékezetessé tegyék az idelátogatók számára a Budapesten eltöltött időt.

BP_POP_UP_print_061

Egészen szeptember 30-ig lesz nyitva a Projekt Showroom „Budapest Colors” című újragondolt magyar szuvenír boltja az Andrássy út 5.-ben. A szervezők különleges szuvenírtárgyakat gyűjtöttek egy fedél alá, amelyeken keresztül megmutatkozik, milyen a város és az itt élők és alkotók valódi, sokszínű világa.

BP_POP_UP_print_058

BP_POP_UP_print_030

„Az itt kapható ajándéktárgyak Budapest kortárs oldalát jelenítik meg, frissek és újszerűek mind egyediség, esztétikum és minőség tekintetében. Ez nagyon fontos volt számunkra a válogatás során. Tavaly szerveztünk már egy hasonló jellegű pop-up boltot, de ebben az évben még különlegesebb lesz a kínálat, részben azért is, mert kifejezetten a boltba készülő limitált kiadások is kaphatók lesznek. Olyan tárgyakat válogattunk össze, amelyeket mi magunk is szívesen vinnénk haza emlékbe vagy lepnénk meg vele külföldön élő rokonainkat, barátainkat.” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

BP_POP_UP_print_075

BP_POP_UP_print_055 BP_POP_UP_print_056

A közel 170 négyzetméteres üzlettérbe több mint 80 különböző, kisebb és nagyobb hazai készítőtől, manufaktúrától válogattak termékeket a legkülönbözőbb árfekvésben. A kínálatban lesznek angol nyelvű könyvek és albumok, textíliák, kerámiák, apróbb dekorációs tárgyak, illatos szappanok és kézzel készített balzsamok. A gasztronómiai válogatásban lekvárok, szörpök, mézek, csalamádék találhatók, a divat kiegészítők között vászontáskák, neszesszerek, sálak, hátizsákok, de lesznek gyermekeknek válogatott ajándékok, valamint füzetek, útinaplók, nyomatok, és természetesen képeslapok is szép számban.

BP_POP_UP_print_046

Az igényes termékválogatás a megszokott módon egy kifejezetten erre az alkalomra épített látványvilágban kap helyet, amelyben most a csapat maga tervezett és épített Csikós Krisztina vezetésével. A hófehér belső térben megjelenő város szimbólumokat Slip és Ábra graffiti művészek rajzolták. A kirakatokat pedig Szécsi Judit grafikus, papír dizájner tervezte és kivitelezte.

BP_POP_UP_print_031 BP_POP_UP_print_033 BP_POP_UP_print_035 BP_POP_UP_print_040 BP_POP_UP_print_043 BP_POP_UP_print_047 BP_POP_UP_print_054 BP_POP_UP_print_078 BP_POP_UP_print_086 BP_POP_UP_print_089