Bűbájos színek vesznek körbe tavasszal

2019 január 17.
Bűbájos színek vesznek körbe tavasszal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szuper újdonságokkal készül az Essence a tavaszi hónapokra! Így érkezzen egy színes körkép arról, milyen színekkel, textúrákkal és érdekességekkel vághatunk neki a tavasznak!

A “you better work!”irányzat hosszantartó termékeket kínál az aktív életmódhoz és a hibátlan megjelenéshez. A City paletták szemhéjfestékeivel gyönyörű szem smink varázsolható, és a körömlakk álmai is hamarosan megvalósulnak az új “shine, last & go” színes árnyalataival.

Shine Last&Go! gél körömlakkok

A gél hatású formula optimális tartósságot, intenzív színt és csodálatos fényességet biztosít. A gél ragyogású vegán körömlakk szuper erősen pigmentált színes árnyalatokban kapható, és még gyorsabban szárad, mint a jelenlegi gél körömlakkválaszték, mely helyet cserél az új shine last & go! körömlakkal.

körömlakkok

City Palettes

A szemhéjpúder paletták biztosan kielégítik utazási kedvünket, és meggyőznek erősen pigmentált színeikkel. A világ legdivatosabb fővárosai ihlették, és a púderes szemhéjfestékek az adott életstílust tükrözik. A Salut Paris bársonyos textúrájú rozé-árnyalatokban tündököl, a G’DAY SYDNEY a fémes hatású földes színeket képviseli, és a Hello New York pedig a szürke árnyalatoktól a mályva színekig részben irizáló textúrával pompázik.

NY Paris Syney

You better work!

A matt hatású, színezett, könnyű hidratáló ápoló természetes, „no make-up megjelenést” kölcsönöz, és hibátlan arcszínt biztosít. Az UV szűrőnek köszönhetően a kültéri tevékenységek során is védi a bőrt az UV sugárzás ellen.

you better work

Kapcsolódó bejegyzések