Bőrmegújító bőrradírok a Niveától

Fáradt, fakó, problémás vagy kiszáradt bőrtől szenvedsz? Ebben az esetben a Nivea bőrmegújító bőrradír-termékcsalád bio rizs-, és gyümölcskivonatai segítenek.

Hámlasztás másképpen

Bőrünk természetes folyamata, hogy rendszeresen megújul. Ezt azonban gyakran negatívan befolyásolják a különféle környezeti hatások: az extrém hőmérséklet-ingadozás, a klímaberendezések, a szmoggal és porral szennyezett levegő hatására bőrünk a nap végére problémás és megviselt lehet. Éppen ezért fontos, hogy a bőrápolási rutinunkban bőrhámlasztó készítményeket is használjunk, amelyek mélyen tisztítanak, eltávolítják az elhalt hámsejteket, serkentik a vérkeringést, üdévé és egészséges tónusúvá varázsolják a bőrt. Az így előkészített arcbőr a további ápolást (pl. arckrémek, szérumok) is jobban fogadja majd.

Nivea rizses arcradirok

Új, NIVEA bio rizs bőrradírok

Az érzékenytől a normálon át egészen a problémás bőrtípusig, az új radírok között minden igényre találsz megfelelő változatot. Különleges bio összetevőjük a rizskorpa, amely különböző található meg a termékekben, és amely hatékonyan eltávolítja a bőrről a pórusokat eltömítő szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket anélkül, hogy irritálná vagy kiszárítaná a bőrt. Ráadásul a rizskorpa biológiailag könnyen lebomlik, így nem károsítja a bolygót sem. Mindezt málna-, áfonya-, vagy Aloe vera kivonattal egészítették ki a maximális szépítő hatás érdekében.

A scrubok helyes használata

A bőrradírt mindig sminkmentes, tiszta arcbőrre vidd fel. A tisztításhoz használd a fantasztikus NIVEA Nyugtató Micellás Vizet, ezután nedvesítsd be az arcodat, vidd fel a peelinget, és körkörös mozdulatokkal masszírozd be, de ne dörzsöld! Végül mosd le a radírt langyos vízzel, majd folytasd a megszokott bőrápoló rutinodat.

Kapcsolódó bejegyzések