Otthoni bőrfiatalításom egy csúcskészülékkel lett teljes!

2020 június 2.
Otthoni bőrfiatalításom egy csúcskészülékkel lett teljes! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mindig is vágytam arra, hogy otthon is olyan eredményes kozmetikai kezelésekben lehessen részem, mint egy szalonkezelés során. Fontosnak éreztem, hogy a krémekben, szérumokban lévő hatóanyagok a lehető leghatékonyabban érvényesüljenek, ezért nagy örömmel teszteltem a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa arcápoló készülékét.

Óriási élmény volt a készüléket kicsomagolni, és alaposabban megismerni, hiszen a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa már hosszú idő óta töretlen népszerűségnek örvend a világ minden pontján. A készülék titka abban a tudományos háttérben rejlik, amely a márka minden termékét jellemzi, nem véletlen, hogy a Nu Skin-t a világ 1. számú otthoni szépségápolási eszközrendszer-márkájának választották meg 2017-ben és 2018-ban.

Nu Skin ageLOC arckezelő készülék (4)

A Nu Skin ageLOC Galvanic Spa hatékonysága két fő pilléren nyugszik. Egyfelől a készüléken, másfelől a hozzá használható arcápló gélek. A készülék önszabályozó galvánáramot alkalmaz a hatóanyagok eredményesebb felszívódásának érdekében. Az ageLOC Galvanic Spa az elektromos töltés egy igen fontos tulajdonságát használja ki: az azonos töltések taszítják, az ellentétes töltések pedig vonzzák egymást. A negatív töltésű kulcsösszetevőket az ageLOC Galvanic Spa negatív töltésű programja taszítja. Ugyanez történik a pozitív töltésű összetevőkkel, amikor a készülék pozitív töltésű programját állítjuk be. Ezzel a technológiával kozmetikákban találkozhatunk, a hatékonysága pedig magáért beszél.

Nu Skin ageLOC arckezelő készülék (6)

Természetesen egy készülék akkor szerethető igazán, ha nem csak hatékony, hanem könnyen kezelhető is. Az ageLOC Galvanic Spa-t könnyű megszeretni, hiszen esztétikus kialakítása a fürdőszoba éke lehet. A készülék több programot is futtat, így az arcápoláson túl testkezelést és fejápolást is végezhetünk vele. Az arcápolás során kétféle kezelőfejet is bevethetünk: az arckezelő fej, mely nagy, barázdált felülettel rendelkezik, tökéletesen alkalmas az arckezelő gélek bőrbe juttatására. A második, a célzott kezelőfej egy lapos, ovális kezelőkoronggal rendelkezik, ez fogja elősegíteni, hogy a ránctalanító készítményeket célzottan, az érzékenyebb helyeken a bőrbe juttassuk.

TESZTELTEM!

Miután a két darab elemet elhelyeztem a készülék alsó részébe, az gép már üzemképes. A megfelelő kezelőfejet könnyedén a helyére tudtam rakni, a levételben a hátoldalon található kioldó gomb nyújt segítséget.

Az előlapon egy LED-kijelzőpanel mutatja, éppen melyik program fut: ennek kiválasztásában a használati utasítás részletes leírással segít. Az alap programok az 1-es és a 2-es program futtatja, de ahhoz, hogy ez elinduljon, fontos, hogy vizes kézzel fogjuk meg a készüléket, mert ez szükséges a galvánárám működéséhez.

Nu Skin ageLOC arckezelő készülék (8)

Nagy előny, hogy ebben az esetben nem kell az áram erősséget állítgatni, az idő és a polaritás  beállítása előzetesen és automatikusan történi, hogy alkalmazkodjon a kiválasztott programhoz. Ráadásul alkalmazkodik a bőrhöz: a hatékony alkalmazás érdekében a megfelelő áramerősséget állítja be.

Nu Skin ageLOC arckezelő készülék (7)

Könnyen és egyszerűen használható, a kezelés során semmilyen kellemetlen érzést nem találkoztam, ugyanakkor hatékonysága önmagáért beszél. Könnyűszerrel be tudtam építeni a mindennapi rutinjaimba: hetente 3 alkalommal használom, mindössze 5 percet. Az első 2 perc az előkészítő gél, a másik 3 perc a hatóanyag bevitelét jelenti.

Essen néhány szó a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC arckezelő gélekről is, mert ezek adják az eredményesség másik pillérét. A rendszer két nagyon egyszerű lépésből áll. Az előkezelés lépése nyugtatja és kondicionálja a bőrt; az előkezelő gél hozzátapad a szennyeződésekhez, és felkészíti a bőrt a Treatment Gel arckezelő gél fogadására.

Nu Skin ageLOC arckezelő készülék (10)

A kezelés fázisában a készülék kiszippantja az előkezelés alatt megcélzott szennyeződéseket a bőrből, miközben felszívódnak az ageLOC összetevők. Az age LOC összetevő az öregedés alapvető kiváltó forrását veszik célba a fiatalos külső megőrzése érdekében, ennek köszönhetően a bőr hidratált, puha, üde és bársonyos.

Kapcsolódó bejegyzések