Betty Barclay Tender Love

Az új Betty Barclay Tender Love illat a gyengéd szerelmi érzések boldogságát ragadja meg. Betty Barclay Tender Blossom klasszikus illatra támaszkodva a Betty Barclay Tender Love tökéletes minden olyan érzelemgazdag hölgy számára, aki visszafogott, virágos illatot keres. Hiszen a virágos jegyek még mindig a romantikus, tavaszi szerelem legszebb hírnökei.

A szerelem olyan, mint egy törékeny növény, amelyet gondozni és ápolni kell. Aligha van annál mágikusabb dolog, mint az első bimbók nyílását látni és érezni – ez egy varázslatos időszak kezdete. A Betty Barclay Tender Love – a Betty Barclay Tender Blossom kellemes változata – egy olyan illat, amely minden pillanatnak romantikát és örömteli bizakodást kölcsönöz.

-BB_TenderLove_Mood1

„És hirtelen ráeszmélsz: Itt az ideje belekezdeni valami újba, és bízni a kezdet varázsában.” – Meister Eckhart

-BB_TenderLove_Mood12

A romantikus illatkompozíció először a bergamott és a mandarin friss könnyedségével tárul elénk. A szívillatban álmodozásra hívogató, virágos jegyek bontakoznak ki. A Betty Barclay Tender Blossom klasszikusba szintén beágyazott fréziát kellemes jázminvirágok egészítik ki. Az illatkompozíció az ámbrából és pézsmából álló, lágy alapillatban teljesedik ki.

-BB_TenderLove_Mood10

Kapcsolódó bejegyzések