Berobbant a nyár – Irány a part!

2021 június 10.
Berobbant a nyár – Irány a part! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legújabb női és férfi kollekció megalkotásakor a Sinsay tervezői a tipikus nyári inspirációkra összpontosítottak. Így született meg a Summer Wanderer és a Summer Vibe – összhangban az idei nyár trendjeivel.

A márka női vonalát erősítő Summer Wanderer kollekciót a hippi és bohém trendek kedvelői nagyon fogják szeretni. Számos a 70-es éveket idéző divatutalást találunk benne, ilyenek a maxiszoknyák, a légiesen libbenő ruhák, a széles szárú nadrágok és a ráncolt anyagú, rövid felsők.

A nyári fazonokat a retró hangulatú dekoratív részletek gazdagítják: fodrok, rojtok és patchwork textúrák. A virágmotívumok, népies és romantikus minták vonzzák a tekintetet. A kollekciót a fehér és farmerkék árnyalatú elemek, valamint a rusztikus, fonott kiegészítők teszik teljessé.

A nyári kollekció férfi változata a Summer Vibe nevet viseli és a divatspektrum ellentétes oldaláról érkező trendekre utal. A Sinsay tervezőit a kaliforniai szörfös és deszkás hangulat inspirálta, ennek megfelelően a rövidnadrágok, pólók és kapucnis pulóverek a kollekció fő elemei.

Jellemzőek a pasztellszínek, de találunk kifejező nyomatokat és batikolt mintákat. A kollekciót praktikus papucsok, tornacipők, divatos vödörsapkák, övtáskák és klasszikus baseball sapkák egészítik ki.

Kapcsolódó bejegyzések