Bemutatkoztak a Diadermine újdonságok

A napokban egy sajtóesemény keretén belül ismerhettük meg a legújabb Diadermine krémeket, amelyek a 30+ korosztály számára nyújthatnak segítséget a bőr öregedés elleni harcban. De nézzük, mitől olyan jók ezek a termékek!

A Diadermine Super Filler termékcsaládot talán nem kell bemutatni, hiszen egy ideje már megtalálható a drogériákban. Akik még nem találkoztak ezzel a francia fejlesztésű márkával, annak összeszedtem a legfontosabbakat.

Diadermine Super Filler

Ennek a termékcsaládnak az erőssége a kétféle hialuron hatóanyagban rejlik. A Super Filler arcápolási termékei – hihetetlennek hangozhat, de – úgy képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe és feltölteni a ráncokat, mint egy hialuron injekció, viszont mindezt fájdalommentesen és elérhető áron. A siker titka a mikronizált hialuron, valamint hialuronsav komplexet és hialuron aktivátort együttesen tartalmazó formulában rejlik. A hialuronsav komplex a bőrfelszín azonnali kisimításáért felel, a plusz hialuron aktivátor pedig elnyújtott hatást biztosít, hogy ez a bőrfelszíni hatás egész nap fennmaradjon, miközben a mélyben a mikronizált hialuron a vizet megkötve dolgozik. Ha szeretnél többet megtudni a hialuronsavról, akkor egy korábbi cikkemet ajánlom, ami részletesen kifejti, miért is olyan hatékonyak.

Didadermine_Super_Filler_Capsules

A termékcsaládon belül újdonságként debütálnak a Super Filler kapszulák, amelyek koncentrált ráncfeltöltő komplexet tartalmaznak. Azonnali ráncfeltöltést eredményeznek, amely már 30 perc után láthatóvá válik. Érdemes bevetnünk egy randi, vagy egy fontos esemény előtt, ráadásul nagyon jó smink alapot képez, mert csodálatosan kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit.

DNS szinten javítja a bőr struktúráját

Nobel-díjas kémiai kutatáson alapszik a Diadermine érett bőrre (45+) kifejlesztett termékcsaládja, az Age Supreme, amely rendszeres használat mellett láthatóan feszesebbé teszi az arcbőrt és kisimítja a ráncokat. A termékekben található „Rejuvinol” a mélyen fekvő sejtek regenerálásával fokozza a természetes kollagéntermelést, miközben helyreállítja a DNS természetes elöregedése és a környezeti ártalmak okozta károsodásokat. Alkalmazása mellett nincs szükség kívülről bevitt kollagénre, viszont a maximális hatás érdekében érdemes a termékeket úgynevezett mikronizált hialuronsavat tartalmazó krémmel kiegészíteni.

Diadermine Age Supreme

A termékcsaládon belül nappali és éjszakai krém, valamint szemkörnyék ápoló érhető el. Hogy a DNS korrekció hatékony lehessen, érdemes nappalra magas faktorú fényvédőt használnunk, ezzel biztosítva, hogy bőrünket ne rombolják az UV sugarak.

Tudtad?

A Bonnetti fivérek 1904-ben szabadalmaztatták a Diadermine termékeit, amelyek hamar ismertté és elismertté váltak Franciaországban. 1950-re a családi manufaktúra az ország vezető kozmetikai márkájává vált, miután megalkották első ránctalanító krémjüket.

Kapcsolódó bejegyzések