Bemutatkozik a Nespresso új kévéfőzőgépe, a Vertuo Next!

2021 március 23.
Bemutatkozik a Nespresso új kévéfőzőgépe, a Vertuo Next! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A napokban debütált hazánkban a Nespresso új kévégépe, a Vertuo Next. A Vertuo rendszer minden eddiginél sokoldalúbb teljesítményre képes, innovatív kivonatolási technológiájának köszönhetően pedig páratlan minőségű, de a korábbitól merőben eltérő kávéélményt nyújt. Ismerjétek meg ti is az új gépet, és az új technológiát!

A lézeres leolvasó rendszer felismeri a gépbe helyezett kapszulák vonalkódját, és azonosítja a bennük található kávéblend összetételét és pörkölési sajátosságait. Ezt követően minden, — a kávémesterek hosszas tesztelése után, a kávéhoz leginkább illő — paramétert (vízmennyiség, hőfok, kapszula forgatási sebesség, előáztatási idő) úgy állít be, hogy a legjobb kávét készítse el. A világon egyedülálló Centrifusion technológiának köszönhetően a kávégép akár percenkénti négyezres fordulatszámon képes átpréselni a vizet a kapszulán, ezáltal maximálisan kibontakoztatja az őrlemények ízeit és aromáit. Az eljárás selymes cremaréteget alkot a kávé tetején, akár egy espresso, akár egy nagyobb csészéhez illő kapszulatípus esetén is.

Nespresso Vertuo (2)

A Vertuo kávégép 27 féle teljesen új típusú, más formájú és méretű kapszulával működik, amelyekkel négy különböző hosszúságú kávétípus készíthető. A közkedvelt ESPRESSO (40 ml) és DOUBLE ESPRESSO (80 ml) mellett a Vertuo amerikai stílusú hosszúkávék elkészítésére is képes, amivel a lehető legszélesebb választékú kávépalettát kínálja az otthoni kávéfőzők piacán. A rövidebb változatok mellett a GRAN LUNGO (150 ml) és a MUG (230 ml) kapszulák is különböző aromájú és intenzitású variánsokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja köztük az ízlésének leginkább megfelelőt.

Az elmúlt években rohamos fejlődésnek indult a hazai kávékultúra, és a kézműves kávézók elterjedésével megnőtt a fogyasztói igény arra, hogy az otthoni készülékek is reprodukálni tudják azt a minőséget és ízélményt, amit kedvenc kávézójukban tapasztalnak. A Nespresso Vertuo a világ leghíresebb kávékultúráinak széles választékát kínálja, emellé pedig egy szakértő barista tudásával rendelkezik, aki pontosan tudja, hogy miben rejlik a különböző kávétípusok elkészítésének titka” – mondta Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete.

Nespresso Vertuo Hazelnut Reverso recept (2)

És jöjjön egy Nespress recept!

HAZELNUT GOURMET REVERSO

Hozzávalók: 1 Nespresso Vertuo Hazelino Muffin kávékapszula (230 ml), 50 ml hideg tej (3,5%), 1,5 evőkanál juharszirup, kakaópor/kakaóbabtöret (opcionális)

Elkészítés: Egy nagy csészébe öntsd bele a tejet, és tegyél hozzá 1,5 kanál juharszirupot. Opcionálisan szórd meg kakaóbabtörettel/kakaóporral, hogy a tej egész felületét elfedje. A tetejére készíts egy mogyorós ízű kávét.

Kapcsolódó bejegyzések