Bazsarózsás kényeztetés a testnek és a léleknek

Illatos, krémes, és a bazsarózsa semmihez sem hasonlító kellemes illatát kölcsönzi bőrödnek az új Dove tusfürdő. Hogy bőröd rugalmasságát tovább fokozhasd, vesd be a Dove DermaSpa Youthful Vitality testápolóját és kézkrémjét.

mix

Az új, édes illatú, bazsarózsás Dove tusfürdő krémes habja a megújulás érzését hagyja maga után. Az üde, finom illat zuhanyzás közben megtölti a fürdőszobát, a tusfürdő selymes formulája pedig táplál és kényeztet. Érezhetően simábbá és puhábbá teszi a bőrt már egy használat után.

Javítsd bőröd rugalmasságán az igazi spa élényt nyújtó Dove DermaSpa Youthful Vitality testápolóval. A kifejezetten az érett bőrhöz készült krém revitalizáló szérum és Cell Moisturisers kombinációját tartalmazza, amely segít rugalmassá tenni a bőröd, fiatalos hatást kölcsönözve számára.

Azonnali kényeztetésre vágysz? Vidd magaddal a Dove DermaSpa Youthful Vitality pehelykönnyű kézápoló krémet retikülödben, hátizsákodban vagy shopperedben. A testápolóhoz hasonlóan formulája a rugalmas és fiatalos bőr érzését nyújtja majd számodra pillanatok alatt, arról nem beszélve, hogy finom illatával minden alkalommal kényeztet.

Kapcsolódó bejegyzések