Egy kézkrém, amellyel az SOS Gyermekfalvakat támogathatod

2018 október 18.
Egy kézkrém, amellyel az SOS Gyermekfalvakat támogathatod bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szeretet. Kiegyensúlyozottság. Boldogság. Ilyen csodálatos nevekre hallgatnak a Barnängen új kézkrémjei, amelyek nem csak a legnagyobb hidegben adnak védelmet az érzékeny bőr számára, de megvásárlásukkal az SOS Gyermekfalvakat is támogatjuk.

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen – tusfürdői és testápolói után – idén októberben kézkrémjeit is bemutatja Magyarországon. A kézkrémek is a Lagom életérzés képviselői, amelyek az ápoló formuláknak köszönhetően könnyen a mindennapok kedvenceivé válhatnak. Közös jellemzőjük, hogy a Barnängen egyedi összetételű Cold Creamjét tartalmazzák, amely energizáló védőpajzsként működik és gyorsan beszívódik, ezáltal csodálatosan sima bőrt eredményez. A kézkrémek ezen kívül kizárólag vegán összetevőkből készülnek, parabén- és szilikonmentesek.

Barnangan kézkrémek

Itt vannak az új kézkrémek!

A száraz bőrre kifejlesztett Balans (jelentése: Kiegyensúlyozottság) krém hidratálja és védi a kezeket. A termék fő összetevője a búzavirág, ami összezárja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, és ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá puhító, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Az extra száraz kezekre ajánlott Lycka (jelentése: Boldogság) táplálja és feltölti a bőrt. A névválasztás nem véletlen, hiszen a krémben lévő legfőbb hatóanyag a margaréta, közismert jótékony hatásairól, mint például a ragyogó bőrtónus kiemeléséről vagy a hámlasztásról.

Az érzékeny bőr ápolója a Kärlek (jelentése: Szeretet), amely megnyugtatja, hidratálja, puhítja a bőrt. A krém fő alkotóeleme az ősi vadszeder, amely egy antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.

BARNANGEN

Gyermekeket támogat a Barnängen

A svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egy nemes célt tűzött ki maga elé. Minden megvásárolt termék után 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, hiszen azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

Kapcsolódó bejegyzések