Baba hálózsák mesélő applikációval

2020 március 10.
Baba hálózsák mesélő applikációval bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az applikációk korát éljük, amikor szinte mindenre találunk praktikus online segítséget. Ezt a lehetőséget használta ki a Cseppke is, amikor népszerű hálózsákjaikhoz az elalvást segítő alkalmazást talált ki.

A Cseppke egy bevezetett márka, amelynek sikere abban rejlik, hogy a hálózsákok olyan, minden kisgyermeket érintő gondra adnak választ, mint a kilógó pocak, derék. Hiszen a Cseppke hálózsákok puha anyaga éjjel körbeöleli a gyermeket, és a megszokott hálózsákokhoz képest szabadabb mozgásteret biztosít a picinek, a lábát ugyanis bármikor kidughatja belőle. Éjjel a babával együtt fordul, tehát nem esik le róla, mint egy takaró, és nem is tekeredik meg a testén, mint a babahálózsák.

2014 mosógépes

A Cseppke újítása a kezdeti sikereken túl mutat: egy egyedülálló telefonos fejlesztést hozott létre, ami óriási segítséget nyújt a kisgyerekek elaltatásához. Ez pedig nem más, mint a Cseppke applikáció. Ebben a kisbabás szülők találhatnak altatózajokat, hangos meséket valamennyi Cseppke figurával. A Cseppke ugyanis úgy tervezte meg  baba- és tipegőhálózsákjait, hogy a rajta szereplő figurának kitalált (meseterapeuta szakpszichológus segítségével) egy saját mesét. A kicsik a következő barátok történetét hallgathatják meg Vadász Bea és Előd Álmos tolmácsolásában: csiga, kutya, cica, nyuszi, birka, zsiráf, fóka, süni, varjú, bagoly, pingvin, tündér, egyszarvú, béka, kisautó, tűzoltóautó, panda, elefánt, dinó, jegesmedve, vonat.

Ám az igazi varázslat, hogy az alkalmazás segítségével a hálózsákon található figura megelevenedik. Ha az applikáción bekapcsoljuk az „Életre kelt Cseppke” menüpontot és a készülék kameráját a minta felé fordítjuk, akkor az állatka megmozdul, történik vele valami csodálatos, esetleg meg is szólal, dalra fakad vagy épp – mint a tündér – jó éjszakát kíván. Ezáltal egészen biztos, hogy a szülők számára is könnyebbé válik az esti rutin és a picik gyorsabban merülnek álomba. A megelevenedő figurák és a mesék segítik a kicsi kötődését a zsákocska iránt, megadják a biztonságot, és meséssé varázsolják az altatást.

Bence+Milán flamingóval

Mindegy, hogy egy altatózaj, hangos mese vagy megelevenedő kedvenc mellett döntünk, a Cseppke applikációval, amely elérhető az Apple iStore-ban és a Google Play Áruházban egyaránt, a gyermek korára, igényére szabható a kedves gondoskodás.

Kapcsolódó bejegyzések