Az Yves Rocher növényi hajápolói az élettel teli, gyönyörű hajért

2023 március 16.
Az Yves Rocher növényi hajápolói az élettel teli, gyönyörű hajért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Yves Rocher hajápoló termékeit a természet ihlette. Hét termékcsalád, szulfát- és szilikonmentes termékek, amelyek minden hajtípus igényeit kielégítik – legyen szó igénybe vett, korpás, száraz, vagy festett hajról. A több mint 94%-ban természetes összetevőket tartalmazó, 100%-ban vegán összetételű termékcsaládok közül is az egyik legnépszerűbb a Regeneráló hajápoló termékcsalád.

A jojoba ereje

A regeneráló samponból, balzsamból, tápláló olajból és hajpakolásból álló termékcsalád a bio jojobaolajnak köszönhetően ad intenzív ápolást a nagyon száraz és sérült hajnak, valamint a töredezett hajvégeknek. Az elsősorban Omega-6 és Omega-9 zsírsavakban gazdag jojoba összetétele az emberi haj természetes olajaiéhoz hasonlít, így nem csoda, hogy ilyen intenzív ápolásra képes.

IMG_E3433_edited

Hogy mossunk hajat?

Elsőre furcsa lehet a kérdés, hiszen mindenki tud hajat mosni. De nem biztos, hogy jól! Fontos, hogy a regeneráló sampont legalább 2-3 percen keresztül hagyjuk a hajunkon, hogy megfelelően ki tudja fejteni hatását és eltávolítsa a felesleges fattyút, port és izzadságot a fejbőrről. Öblítés után jöhet a regeneráló balzsam, amelynek köszönhetően hajunk könnyebben fésülhetővé, rugalmassá és fényesebbé válik. A regeneráló hajpakolás is beleférhet a reggeli rutinba, egyszerűen vigyük fel a hajra, hagyjuk rajta 3-5 percig, majd öblítsük le.

Ha igazán intenzív regenerálódásra van szüksége a hajnak, akkor lefekvés előtt vigyük fel a hajunkra az Univerzális balzsamot és hagyjuk rajta nyolc órán keresztül. Felkelés után nem is szükséges leöblíteni.

IMG_E3440_edited

Ezek a Pure Detox termékcsalád legnépszerűbb termékei

Tisztító száraz sampon bio algával
Ezt a természetes eredetű port a hajtövektől kb. 30 centi távolságból permetezzük a hajunkra, majd masszírozzuk bele a fejbőrünkbe és hajkefével alaposan fésüljük át. A por beszívja a faggyút, a haj dússá és könnyűvé válik.

IMG_E3438_edited

Pure Detox fejbőrradír és pakolás bio algával

A fehér agyagnak és az alga pornak köszönhetően ez a pakolás gyengéden mélytisztítja és radírozza a fejbőrt! Vigyük fel száraz hajra, a hajtövekre, még a samponozás előtt. Hagyjuk rajta 3-5 percig, majd öblítsük le. A tökéletes hatás érdekében hetente egyszer használjuk.

IMG_E3437_edited

És egy bónusz: Fényt adó hajleöblítő ecet málnával
Ecet helyett finom málnaillat marad a hajunkban öblítés után ennek a csodálatos terméknek köszönhetően, amely eltávolítja a hajat elnehezítő, fényét gyengítő részecskéket. A haj puha, fényes és finom málnaillatú lesz.

IMG_E3439_edited

Kapcsolódó bejegyzések