Az Image Skincare új termékei elhozzák a ragyógó bőr érzetét

2021 április 12.
Az Image Skincare új termékei elhozzák a ragyógó bőr érzetét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Keresve sem találhatnánk jobb időszakot a bőrünk felfrissítésére, hiszen most, kora tavasszal a napsugárzás még nem olyan erős, hogy napozásra csábítson, így nyugodtan bevethetjük az Image Skincare ragyogást fokozó termékeit.

IMAGE Skincare professzionális kozmetikai márka legújjabb ragyogásfokozó termékek célja a fakó bőr és az egyenetlen bőrtónus kezelése. A fejlett, klinikailag igazoltan hatásos fehérítő hatóanyagok növelik a bőr tisztaságát, korrigálják a pigmentációt és segítik a bőr fáradt megjelenéséért leginkább felelős környezeti tényezők elleni védekezést.

RAGYOGÁS, ÚJRATÖLTVE – ILUMA intense facial illuminator

Ez az erőteljesen fehérítő fokozó tranexaminsavat, C-vitamint és egy antioxidáns peptidet tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pigmentációt és a sötét foltokat, miközben fokozzák az egyenetlen bőrtónus ragyogását.  Tranexaminsav és glikolsav segítenek a sötét foltok és az egyenetlen bőrszín korrekciójában. C-vitamin és antioxidáns peptid fokozza a bőr egészséges fényét és javítja rugalmasságát. Természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex és niacinamid segítik a hidratálást, és támogatják a ragyogó, egészséges bőrképet.

ILUMA-INTENSE-FACIAL-ILLUMINATOR-LIFESTYLE-03_edited

A RAGYOGÁS ÚTJÁN – ILUMA intense brightening exfoliating cleanser

Ez a gyengéd finomító hatású lemosó eltávolítja a szennyeződést, láthatóan fehéríti a bőrt és ragyogást ad neki. A benne található önsemlegesítő gombaenzim a bőr természetes hámlását utánozza, nem támadja a bőr barrier funkcióját. Környezetbarát bambusz szférák és okos érzékelő gyöngyök nyomásra feloldódnak és gyengéden, ám alaposan hámlasztanak, a felszínre hozzák a világosabb, simább bőrfelületet, ezáltal a bőr sima és ragyogó megjelenést kap. Egy lépésben friss habzó lemosó és hámlasztó is.

ILUMA-INTENSE-BRIGHTENING-EXFOLIATING-CLEANSER-LIFESTYLE-08_edited

HIDRATÁLÁS, AMIKOR SZÜKSÉGÉT ÉRZED – VITAL C hydrating facial mist

Ez a napi revitalizáló spray antioxidáns C-vitaminnal és arany szubmikro-részecskékkel segít megvédeni a bőrt a környezeti stresszoroktól. Az ultrakönnyű permet felfrissíti és energiával tölti fel a bőrt, és minden egyes használatkor hidratál. Könnyű, utazáshoz is könnyen elpakolható permet, természetes préselt cukornád kivonattal a bársonyos puhaságért, energizáló természetes citrusillattal a revitalázált bőr érdekében.

VITAL-C-HYDRATING-FACIAL-MIST-LIFESTYLE-02_edited

Az IMAGE Skincare több mint 15 éve dolgozik együtt a bőrápolási szakemberekkel, hogy minden egyes termék megfelelő tesztelésen menjen át és az eredmények valóban igazoltak lehessenek.

Fontos! Ha ezeket a készítményeket használod, mindenképpen szükséges fényvédő faktor használata a mindennapi bőrápolás során.

Kapcsolódó bejegyzések