Az Eucerin karácsonyi csomagjaival sikered lesz!

2019 december 13.
Az Eucerin karácsonyi csomagjaival sikered lesz! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy tökéletes karácsonyi meglepetéshez nem kell más, mint hogy ismerd szeretted arcbőrének típusát, állapotát, és máris megajándékozhatod egy testre szabott ajándékkal. Az Eucerin ebben az évben is összeállította karácsonyi csomagjait, amiben két terméket találhatunk egy csinos neszesszerben.

A megfelelő arcápoló termékek kiválasztása rendkívül fontos, különösen a csípős téli hidegben. Legyen szó száraz vagy érzékeny bőrről, esetleg zavaró ráncokról, az Eucerin exkluzív neszesszereibe bújtatott összeállításaival megtalálhatod a megfelelően gyengéd terméket és hatékony segítséget nyújthatsz a szeretteidnek. Családtagok, barátok, ismerősök? Találd meg könnyedén a hozzájuk illő ajándékot kor és bőrtípus alapján a személyre szabott csomagok kínálatából.

Anyunak

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém (-25%)

A krémek elsődleges hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, emellett az arctiin, amely felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben, valamint a silymarin, amely pedig védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A nappali arckrém 15-ös fényvédőt tartalmaz. Ugyanez a fényvédő faktor elmondható a szemránc krémről is. UVA-szűrővel rendelkező termékről beszélünk, ami meggátolja, hogy a káros sugarak elmélyítsék és gyorsítsák a ráncok kialakulását. A szemránc krém kontaktlencse viselése mellett is probléma nélkül alkalmazható.

Elasticity_erett_bor_ranctalanitas_csomag_szembol

Nővéremnek

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.

Q10_ranctalanito_csomag_szembol

Hugomnak

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak.

Hyaluron-Filler_rancfeltolto_csomag_cc_vilagos_szembol

Magamnak :)

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. Volume-Lift_borfeszesito_csomag_normal_vegyes

Kapcsolódó bejegyzések