Az érzékeny bőrt óvni, szeretni és ünnepelni kell

2017 március 10.
Az érzékeny bőrt óvni, szeretni és ünnepelni kell bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A The Body Shop legújabb, Mandulatej & méz testápoló kollekcióját az érzékeny, száraz bőrre alkotta meg. Vallják, az érzékenységet nem szégyellni, hanem büszkén vállalni kell.

“Mi itt a The Body Shopnál hiszünk abban, hogy mindenki boldognak és magabiztosnak érezheti magát a bőrében. Így, amikor kiderült számunkra, hogy minden 3. vásárlónknak érzékeny a bőre, kutatni kezdtünk. Az érzékeny bőr jelenleg globálisan az egyik leggyakoribb bőrprobléma, csak a tavalyi évben 270.000 Google keresés volt rá.”

Sok klasszikus érzékeny, száraz bőrre kifejlesztett termék kapható már a boltokban, de valóban élvezet ezeket használni? A The Body Shop kifejlesztett egy gondos testápoló kollekciót, ami tápláló és regeneráló alapanyagokat tartalmaz, kellemes textúrában és gyengéd, hipoallergén illatban. Ezek együttesen garantálják a valóban élvezetes testápolást, hogy végre boldogok lehessünk a bőrünkben egy olyan kollekcióval, ami jót tesz, és amit használni is jó érzés.eps_jpg_1055516 Almond Milk and Honey Shower Cream AOX SILV_PCK_INAMHPS067

Legfőbb tulajdonságai:

  • Színezékmentes
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Hipoallergén illat
  • 100%-ig vegetáriánus
  • Nyugtató, regeneráló hatás
  • Könnyed, tápláló textúra

Nyugtató és regeneráló testápoló: A selymes, gyorsan beszívódó és könnyed textúra 48 órán át hidratál és megóv a kiszáradt, viszkető érzéstől. A bőrbarát testápoló nyugtatja, regenerálja és védi a száraz, érzékeny bőrt.

Nyugtató és ápoló fürdőtej: A termék a gyengéd olajok keverékével megóvja a bőr természetes védőrétegét. A krémes fürdőtej gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná.

Gyengéd krémes bőrradír: Simává és puhává varázsolhatjuk az érzékeny bőrt ezzel a gyengéd, krémes bőrradírral, amely őrölt mandulahéj darabokat tartalmaz, így hatékonyan, mégis kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket.

eps_jpg_1055511 Scrub_Almond_milk_honey_SILV_ANG_AOX_INAMHPS002

Nyugtató és ápoló tusfürdő: Ezzel a gyengéd, szappanmentes tusfürdővel óvhatjuk az érzékeny bőrt, melynek összetétele nem bántja a bőr természetes pH értékét és védőrétegét. A tusfürdővel garantáltan nem fog zuhanyzás után húzódni a bőrünk.

Nyugtató és ápoló szappan: A szappan a bőr természetes nedvességtartalmát megóvva, kíméletesen tisztít.

Nyugtató és védő kézkrém: Nélkülözhetetlen minden érzékeny bőrű ember számára. Hatékonyan nyugtatja és ápolja a kezünket az új, táskabarát kiszerelésű kézkrém.

Nyugtató és regeneráló testvaj: A természetes olajokkal gazdagított mennyei testvaj kimondottan az érzékeny és száraz bőr ápolására lett kifejlesztve. 48 órás intenzív hidratálásának köszönhetően végleg búcsút inthetünk a feszülő, viszkető bőrnek.

Body_butter_Almond_milk_honey

Tudtad?

A mandulaolaj a spanyolországi Alicante régióból érkezik, ahol szakértő földművesek termesztik a mandulát. A közösségi kereskedelmi programnak teljesen új alapanyaga a mandula, ezzel egy lépéssel közelebb került a The Body Shop az „Éltesd, ne éld fel!” célhoz, mely szerint 2020-ra megduplázzák a közösségi kereskedelemből származó alapanyagok mennyiségét.

Az értékes mézet a Sheka esőerdő biorezervátumából nyerik, ahol a Beza Mar-i „méhsuttogók”-kal dolgoznak együtt. Ez a csoport elkötelezett az etióp méhész közösségek helyzetének javítása és a hagyományos, természetes módszerek megtartása iránt. Mindez segít az esőerdő hosszú távú fennmaradásában, mert a rendszeres jövedelemnek köszönhetően a helyi lakosoknak nem kell az esőerdőt pusztítaniuk a megélhetésért.

Kapcsolódó bejegyzések