Az én Clarins-em. Ismered?

2019 február 27.
Az én Clarins-em. Ismered? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Clarins egy új bőrápoló termékcsaláddal lepte meg rajongóit. A cél egy olyan termék család kialakítása volt, amely növényi kivonatok koktéljával felveszi a harcot a bőrtökéletlenségek minden típusával, valamint javítja a bőr hidratáltságát és ragyogását. Tartalmaz egy növényi alapú szennyeződés elleni komplexet is, ami segít megóvni a bőrt a kültéri és beltéri szennyezettség káros hatásaitól.

MY CLARINS arcápolási termékcsalád tartalmazza az Egészséges Bőr (In&Out) Komplexet, egy új növényi alapú keveréket, ami két egymást kiegészítő hatással segíti, hogy az egészségtől ragyogó bőr összes feltétele biztosítva legyen.

_cn_my-clarins

Organikus kókuszvíz: Ha létezik a világon tökéletes esszenciális víz, akkor az biztosan a kókuszvíz! A friss – még zöld – kókuszdióból kinyert természetes víz csodálatosan képes megőrizni a fiatal növény adta ásványi anyagokat és nedvességet, és különösen gazdag káliumban és magnéziumban. Éppen ettől válik kiváló hidratáló összetevővé, ami visszapótolja és egyensúlyban tartja a bőr ásványi anyag készletét. Optimalizálja a bőr vitaminok, ásványok és nyomelemek ellátását, miközben segíti a sejtmembránokat ezen tápanyagok beépítésében.

Havasszépe kivonat: A legmagasabb csúcsokon terem (1700 és 2400 méter magasságban), és még az extrém körülményeket (szél, hideg, magas UV okozta oxidatív stressz) is könnyedén átvészeli. Aztán amint egy picit
melegszik az idő, újra virágba borul. Semmi nem fogható hozzá, ha a bőr védelméről van szó. Véd az oxidatív stressztől, miközben stimulálja a lizoszóma tevékenységét a még mélyebb tisztulásért.

Micellás arctisztító tej – Üdítő akár a víz, és nyugtató akár a tej… álomszerűen gyengéd és könnyű textúra. Micellával és szuper hidratáló fügekivonattal gazdagított formulája 89%-ban természetes összetevőket tartalmaz, ami hatékonyan tisztítja akár a legérzékenyebb arcbőrt, szemkörnyéket és ajkakat. Amint eltűnik a smink és a szennyeződés, nem marad más, mint az egészségtől ragyogó arcbőr.

Arctisztító gél – Egy igazán hűsítő termék! Amint a bőrrel érintkezik, jegesen kék textúrája egy finom könnyű habbá alakul, ami gyengéden távolítja el a smink maradványait, a szennyeződést és az elhalt hámsejteket. 91%-ban természetes összetevőket tartalmazó formulája a réti legyezőfűnek köszönhetően tisztít, a narancsvirágvíz pedig gondoskodik a bőr puhaságáról. Az eltömődött pórusok, a túl fénylő vagy épp matt bőr napról napra javul. Az arcbőr ismét szabadon lélegzik, egyensúlya helyreáll. Egészségesebb és tökéletesen tiszta bőr.

_cn_my-clarins

Hidratáló arcpermet – Akár egy virágeső, ez a formula előkészíti, felfrissíti és szebbé varázsolja a bőrt. 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz: az Egészséges Bőr (In&Out) Komplex segít bejuttatni a bőrbe mindazt, ami egészséges, és eltávolítja mindazt, ami rossz:
+ füge kivonat szuper hidratáló tulajdonsággal
+ acerola mag kivonat a friss és rózsás arcbőrért
+ fehér akác virágvíz a bőr puhaságáért
Ébredés után segít eltűntetni az álmosság jeleit, este pedig helyrehozza a bőrt egy fárasztó nap után. Tonizál, használata előkészíti a bőrt a nappali vagy éjszakai arckrém jótékony hatásainak befogadására.

Frissítő hidratáló nappali arckrém normál bőrre – A csodásan friss energizáló krém-gél textúrája javítja a bőr hidratáltságát. Formulája 89%-ban természetes eredetű, csupa jobbnál jobb összetevőt tartalmaz! Az Egészséges Bőr (In&Out) Komplex segít bejuttatni a bőrbe mindazt, ami egészséges, és eltávolítja mindazt, ami rossz:
+ goji bogyó kivonat az energizáltságért
+ füge kivonat a szuper intenzív hidratálásért
+ acerola mag kivonat és tamarindusz gyümölcssav az üde és
rózsás arcbőrért és a sima tapintásért
A „gyönyörű bőr” ragyogásfokozó hatás egész nap tart: Az arc rózsásabb, a fáradtság jelei eltűnnek. Védett, energiával teli, ragyogó arcbőr ébredéstől lefekvésig.

Mattító hidratáló nappali arckrém kombinált-zsíros bőrre – Egy frissítő gél, ami egyszerre púderes és könnyen felszívódó, 88%-ban természetes alapanyagokból. Az Egészséges Bőr (In&Out) Komplex segít bejuttatni a bőrbe mindazt, ami egészséges, és eltávolítja mindazt, ami rossz:
+ goji bogyó kivonat az energizáltságért
+ füge kivonat a szuper intenzív hidratálásért
+ réti legyezőfű és szamócafa gyümölcskivonat a bőrhibák, pórusok és csillogás látható csökkentéséért
+ acerola mag kivonat és tamarindusz gyümölcssav az üde és rózsás arcbőrért és a sima tapintásért
A bőr azonnal hidratált, selymes és tökéletesen matt 8 órán át. Tapintása finom és sima. Pórusok, bőrhibák, fénylő bőr… ismerősen hangzik? Végre elfelejtheted!

ú

Nyugtató hidratáló nappali arckrém száraz bőrre – Elképesztően gazdag és sima krém, mégis könnyű textúra, ami 95%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az Egészséges Bőr (In&Out) Komplex segít bejuttatni a bőrbe mindazt, ami egészséges, és eltávolítja mindazt, ami rossz:
+ goji bogyó kivonat az energizáltságért
+ füge kivonat a szuper intenzív hidratálásért
+ shea vaj a komfortos bőr érzetéért
+ acerola mag kivonat és tamarindusz gyümölcssav az üde és rózsás arcbőrért és a sima tapintásért
Akár egy meleg takaró, úgy öleli körbe és nyugtatja a bőrt, táplálja reggeltől estig. A feszülő érzet és a kipirosodás a múlté.

Relaxáló éjszakai krémmaszk – Könnyű és frissítő, akár egy meditációs gyakorlat a bőrnek. Pihentető hatású, ezáltal könnyebben újra formába lendül a bőr. Formulája 93%-ban természetes eredetű összetevőt tartalmaz. Az Egészséges Bőr (In&Out) Komplex segít bejuttatni a bőrbe mindazt, ami egészséges, és eltávolítja mindazt, ami rossz:
+ huang qi kivonat a tiszta arcszínért
+ füge kivonat a szuper intenzív hidratálásért
+ acerola mag kivonat és tamarindusz gyümölcssav az üde és rózsás arcbőrért és a sima tapintásért.
Illata nyugtatja a bőrt, ezzel is előkészíti az alváshoz. Újratölti nedvességgel, és stimulálja a mikrokeringést. Sima, friss, puha és gazdag… a bőr szebben ébred tőle. Heti 1-3 alkalom elegendő, de a legelkötelezettebbek akár minden este használhatják.

_cn_my-clarins

PORE-LESS bőrkiegyenlítő és mattító stift – Akár egy mágikus radír, ez a cukorka rózsaszínú vattacukor illatú termék tökéletesen és láthatatlanul kontrollálja a fényes arcbőrt. Akár újra és újra felviheted, nem fogja senki észrevenni. És éppen ez a lényeg! Használd célzottan egy területre, és máris összehúzza a pórusokat, és mattítja a fénylő bőrt. A szamócafa gyümölcskivonatnak és a krizinnek köszönhetően a matt hatás kitart. A bőr sima, tiszta és selymes tapintású lesz.

CLEAR-OUT célzott pattanástalanító gél – Ez a könnyű gél a réti legyezőfű kivonatnak is köszönhetően sikeresebben és célzottabban száll szembe a bőrhibákkal, mint a legjobb Instagram filterek. Közvetlenül a pattanáson alkalmazva láthatóan csökkenti azokat. Már az első használat után megnyugtatja a bőrt, a célzott terület felfrissül és tiszta lesz. Egy láthatatlan filmréteget képezve nyújt védelmet. A portuláka kivonat pedig segít csökkenteni a pirosságot és az égő érzetet. Az irritált bőr megtisztul és megnyugszik.

_cn_my-clarins

Alkotóelemek, amelyektől a MY CLARINS sikeres lehet

 • Acerola: A bőr megfelelő oxigenizációja céljából használják.
 • Szamócafa gyümölcse: A faggyútermelés kordában tartására használják.
 • Kókuszpálma: Az organikus kókuszvizet a bőrsejtek számára szükséges tápanyagok biztosítására használják .
 • Fügefa: A fügekivonatot a bőr hidratálására használják.
 • Goji: Az organikus goji bogyó kivonatot a bőr energizálására használják.
 • Huang qi: A kozmetikai iparban a huang qi kivonatot az oxidatív stressz leküzdésére használják.
 • Shea fa: A zsírsavakban gazdag organikus shea vajat elsősorban a bőr táplálásra és védelmére használják.
 • Moringa: A moringa kivonatot a szennyeződést eltüntető tulajdonságaiért használják.
 • Keserű narancs fa: A gyengéden nyugtató keserű narancs virágvizet hagyományosan a puha bőrért használják.
 • Portuláka: A portulákát a bőr nyugtatatására használják.
 • Réti legyezőfű: A réti legyezőfüvet az egészséges, matt bőr elérésére használják.
 • Fehér akác: Elsősorban a puhító tulajdonságai miatt használják.
 • Havasszépe: A havasszépe kivonatot a bőr oxidatív stressz elleni védelmére használják.
 • Tamarindusz: A tamarindusz pépben rejlő savakat bőrradírozó tulajdonságai miatt használják

Kapcsolódó bejegyzések