Az első gourmand aromás illat a L’OCCITANE-től

2017 március 27.
Az első gourmand aromás illat a L’OCCITANE-től bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden új fejezet egy új kezdet. A L’OCCITANE ezúttal visszatért a szépség legfőbb forrásához Provence-ba, hogy megtalálja, mi az, ami életet ad a növényeknek – azoknak a növényeknek, melyek a legféltettebb összetevői a termékeinek. Minden nyom a napfényhez vezetett.

LOCCITANE-EN-PROVENCE-Terre-de-Lumiere-Eau-de-Parfum

Ez a napfény a legsugárzóbb, legfenségesebb az “arany órában” – ekkor a legcsodálatosabb Provence ege. Ez egy intenzív, lélegzetelállítóan szép pillanat… Amikor a fény eléri a földet, és az ég lángoló fénybe borul, egyedi illat tölti meg a levegőt. Magával ragadó és múlandó, a L’OCCITANE mégis palackba tudta zárni az “arany órát”, egy semmihez sem hasonlítható illatban..

Három parfümőr: Calice Becker, Shyamala Maisondieu és Nadège Le Garlantezec közös alkotása. „Ez egy igazi utazás volt nekünk. Mindannyian magunkkal hoztunk egy kis részt a saját világunkból, az érzéseinkből. Ez az illat rengeteg érzelmet egyesít tökéletes harmóniában, olyanokat, melyeket megéltünk a múltban. Éppen ezért olyan különleges és sokoldalú.”

Terre de Lumiere EdP 50ml_web

Ahogy a nap a végéhez közeledik, az ég az arany ezer árnyalatába borul. Az idő megáll egy pillanatra, és a táj szépsége eléri a tetőpontot. A fény átjárja az összetevőket, amelyekből létrejön az illat, amely egy provence-i sétára repít a naplemente előtti utolsó pillanatok csodálatos fényeiben. „Ez az a pillanat, amikor a legszebbek a fények, és legerőteljesebbek az illatok.” Calice Becker, Mester parfümőr

Az illat elsőre aromás és zamatos, majd hirtelen beleolvad az ínyenc szívjegyekbe, végül pedig egy érzéki pézsma illatban állapodik meg. A frissítően aromás fejjegyek egy provence-i séta érzéseit idézik. Ahogy a könnyű szellő frissességét a nap lágy simogatása követi a bőrön, az ínyenc illatok is úgy bontakoznak ki egy utolsó felemelő pillanatban, mielőtt a szürkület átveszi a világosság helyét. Ebben az addiktív illatban Provence kontrasztját örökítettük meg egy különleges paradoxonban: az aromás fejjegyek találkozása az ínyenc szívjegyekkel, mellyel megszületett a L’OCCITANE első gourmand-aromás illata, a Terre de Lumiére. „A Terre de Lumiére a férfias frissesség és a lágy nőiesség határán játszadozik. Igazán innovatív illat, az első gourmand-aromás L’OCCITANE illat, abszolút függőséget okoz!” – Calice Becker, Mester parfümőr.

20170216_102539

A Terre de Lumiére megalkotásának története egyben három nőtalálkozásának a története is – három parfümőr, akik megosztották egymással a szenvedélyüket. Tökéletes összhangban dolgoztak együtt, szinte azt lehet mondani, hogy sorsszerű volt a találkozásuk, hogy megalkossák ezt az illatot, ihletet merítve a lélegzetelállító aranyórából. Amíg Shyamala a levendulaméz íz- és illatvilágát hozta, Nadége a mandula finom hangulatát adta hozzá, egyesítve a két illat friss és meleg jegyeit. Végül Calice beborította ezt az egyedi alkotást egy ragyogó virágos tónussal, ami érzéki és szikrázó, mint a nap. Három lélek találkozása, ami mögött egy letisztult, nőies pillanat, a naplemente előtti utolsó
másodpercek állnak.

Kapcsolódó bejegyzések