Az élet nagy pillanatai

Vannak pillanatok, amelyeket meg kell ünnepelni. Például a születésnapot. A sikeres vizsgát. A kinevezést. Az új lakást. Az s.Oliver #YOURMOMENT nem vár a következő mérföldkőre, hanem magát az életet ünnepli – itt és most!

Az illatkompozíció élteti a mosolyt, melyet a nap tartogat, a pillanatokat, amelyek örömmel töltik el a szívet. Hiszen épp a hétköznapok apró, mégis sokat jelentő csodái azok, amelyeket sokkal tudatosabban kellene megélnünk. Megvolt már a mai?

#YOURMOMENT_2

s.Oliver #YOURMOMENT Women

A nőies kompozíció felütésében a fekete ribiszke és az őszibarack vidám reggelt idéző, gyümölcsös jegyével bűvöl el. A szívillat csodaszép virágok randevúja: a bazsarózsa, a magnólia és az ibolya a viselőjét beburkoló virágos esszenciában egyesül. Az illatélménynek a kasmírfa és a mósusz–gyapot leheletnyi érzékisége ad teljességet. Egy illat, amelytől jól érezzük magunkat!

#YOURMOMENT
Fejillat: feketeribiszke, őszibarack
Szívillat: bazsarózsa, magnólia, ibolya
Alapillat: kasmír, mósusz, gyapot

#YOURMOMENT_1

s.Oliver #YOURMOMENT Men

Az ananásznak, a grépfrútnak és a mandarinnak köszönhetően pezsdítően vidám citrusjeggyel indul a férfias kompozíció fejillata. Az illat szívében a finom levendula aromás frissessége a frézia virágának erejével egyesül, inspiráló kardamommal kiegészülve. Végezetül az ámbra és a szantálfa fás jegyei flörtölnek a tonkababbal, így nyeri el a férfi illat autentikus és klasszikus jellegét. Egy erőteljes kisugárzású illat!

#YOURMOMENT_all

Fejillat: mandarin, grépfrút, ananász, boróka
Szívillat levendula, frézia, kardamom
Alapillat: ámbra, szantálfa, tonkabab

#YOURMOMENT_3

Kapcsolódó bejegyzések