Anyák napja legillatosabb ajándékcsomagjai

2019 április 23.
Anyák napja legillatosabb ajándékcsomagjai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha még nem tudod, mit válassz Édesanyádnak erre a szép ünnepnapra, akkor a Lush Anyák Napi csomagjai nem csak különlegesek, de igazán illatosak is. A csomagba kerültek szép számmal virágos habfürdők, fürdőbombák, ahogy tusolók és szappanok is.

unnamed

CHAMOMILE FLOWER: ha ismersz valakit, aki imádja a hatalmas virágcsokrok bódító illatát, megtaláltad a tökéletes ajándékot. Ahogy a kamilla, a narancsvirág és az ylang ylang megtölti a vizet, a kamillavirágot mintázó formák lágyan habosodnak és olvadnak. Csodálatos látvány.

chamomile_flower_bath_bomb_spring_2018

MORE TEA & SYMPATHY: egy pihentető délután elengedhetetlen kelléke a finom tea. Most kicsit másként. A neroli és a bergamott illatát árasztó Earl Gray teafilter szép csendben a felszínre úszik a pezsgő, rózsaszín teáskanna mélyéről, hogy kék búzavirágszirmokkal árassza el a kádat.

more_tea_and_sympathy_bath_bomb_Spring_2018

INCREDIBLE MUMMind tudjuk, hogy az anyák szuperhősök: évekig korán kelnek, hogy ebédet csomagolhassanak nekünk, segítenek a háziban, tanácsot adnak a bajban, mindig tudják, mikor kell megjelenni egy tábla csokival – ezért pedig jutalmat érdemelnek! Ha úgy érzed, anyukád ereje végére ért, ajándékozd meg egy forró fürdővel, tele vidító bergamottolajjal és ylang ylang-olajjal. Egy csobbanásnyi narancsvirág-abszolút egy pillanat alatt felfrissíti!

mum_pr_2019

Kapcsolódó bejegyzések