Anti-aging kényeztetés az Eucerin segítségével

A téli időszak tökéletes arra, hogy egy kicsit kényeztessük az arcbőrünket. Az Eucerin anti-aging újdonságai egyszerre kényeztetik és ápolják a bőrt. Most összegyűjtöttük, mivel érdemes táplálni a megfáradt arcunkat, ami mindezek mellett kellemes pillanatokat hoz a napi rutinban.

A ráncfeltöltő fátyolmaszk, ránctalanító és hidratáló arcápoló koncentrátum, valamint az arcápoló olaj segítenek, hogy a bőr visszanyerje a tömörségét, friss és ragyogó hatást elérve egyaránt. Lássuk, mit tudnak a termékek!

Mask_Beauty_1_PR-Print-Print

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk Környezetbarát biocellulózból készült ráncfeltöltő fátyolmaszk, mely kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz. Könnyű feltenni, nem csúszik félre, nem csöpög. Tökéletesen illeszkedik az archoz. Használatával a bőr üde, friss és egészségesen ragyogó lesz.

Mask_HyFi-Intensive-Mask_4xSachet-Print-Print

Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olaj Az új arcápoló olaj megerősíti a bőr felépítését: javítja a rugalmasságát, és ellenálló képességét. Az illóolajokkal gazdagított formula feszesebb és rugalmasabb bőrérzést biztosít. A hozzáadott E-vitamin antioxidánst tartalmaz, mely megküzd az oxidatív stresszel és segíti a bőr természetes állóképességének megtartását.  A máriatövis-kivonatnak köszönhetően pedig intenzíven táplálja és kényezteti a bőrt a ragyogóbb és frissebb hatás érdekében.

87971-EUCERIN-INT-Elasticity-Filler-product-header-Oil-Print-Print

Eucerin Hyaluron-Filler ránctalanító, hidratáló arcápoló koncentrátum Magas koncentrációban tartalmaz két féle hialuronsavat és glicerint, melyek feltöltik a ráncokat és egészséges, üde és hidratált arcbőrt biztosíthatnak akár 24 órán keresztül.

EUC-INT_83524_HyFi_MoistureBooster_PS_Texture.psd-Print

Kapcsolódó bejegyzések