Akár egy hétig is illatos a ruhád a Lenor öblítőinek köszönhetően

Fantasztikus érzés úgy elaludni, hogy friss, illatos paplanba burkolózva ébredhetünk és addig maradhatunk ágyban, ameddig csak lehetséges. Esténként jól esik a pihenés a kedvenc műsorunk és egy puha, jó illatú takaró társaságában. Az élvezetes, pihentető alvás egyik fontos kelléke a puha ágynemű friss, tiszta, finom illata.

A szaglás az egyik legfontosabb érzékelési módunk. Az új Lenor technológiája az eddigi legjobb formula, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy héten át minden nap érezhessük a mosott ruha vagy ágynemű frissességét. A különböző illatok segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításához, magabiztosságot adhatnak, de akár meg is nyugtathatnak minket. Az illatok iránti érzékenység függhet a napszaktól, hangulattól, egészségügyi állapottól vagy akár kortól is. Ebből adódik, hogy különböző illatokat választunk különféle helyzetekben: mást egy estélyi ruhához és mást az ágyneműinkhez, törülközőinkhez.

woman-wearing-white-towel-while-washing-clothes-2180947

A mesében Csipkerózsikát, igaz szerelme, a herceg csókja ébresztette fel. A Lenor a modern hercegnőkre összpontosít, akik ébredés után azt választják, hogy még egy keveset ágyban maradnak az ágynemű friss, fokozatosan felszabaduló illatával. Varázsold a reggeleidet Csipkerózsikáéhoz hasonlóvá, csak a herceg csókja helyett engedd, hogy az ágynemű csodálatos illata ébresszen fel egy héten át.

white-845071_1920

Az új Lenor jól ismert kollekciója a legjobb frissesség-technológiával készült, amely garantálja az ágynemű hosszan tartó friss illatát egy héten keresztül. Az új termékeket speciális matrica különbözteti meg, a technológia lényege pedig az, hogy az illathordozót olyan komplex buborékokra változtatták, amelyek fokozatosan engedik ki az illatanyagot magukból, minden mozdulat, érintés hatására.

Lenor

Az öblítő illata így végig érezhető a tiszta ruhák kivételétől, a teregetésen keresztül egészen a száraz ruhák szekrénybe pakolásáig. A frissen mosott Lenor ágyneműben most legalább egy héten keresztül minden reggel üde az ébredés, a ruhákhoz használt illatot pedig egész nap élvezhetjük. Ágynemű, hétköznapok, különleges alkalmak – bármelyikről is legyen szó, a Lenor kollekciójában mindegyikhez megtalálható a tökéletes és egyedülálló illat.

Kapcsolódó bejegyzések