Ajakápoló trió a Blistextől

2017 május 8.
Ajakápoló trió a Blistextől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Blistex ajakápolóinak már hét évtizedes múltja van. Az amerikai ajakápoló termékcsalád most megújította csomagolását, így ennek apropóján alkalmam volt kipróbálni az új termékeket.

blistex3

Három, egymástól teljesen eltérő ajakápolót teszteltem. Ami korábban is ismertem, a Blistex Lip Relief egyike a kedvenceimnek, hiszen olyan ápoló, regeneráló hatása van, amely hűsítő, nyugtató jellegénél fogva nagyon rövid idő alatt helyreállítja a kicserepesedett, sebes, száraz ajkakat. Gyulladáscsökkentő hatással bír, így nyugodtan bevethetjük a herpesz esetében is.

A Blistex Málna és Limonádé ajakápoló egy gyümölcsös csók a nyári melegben. A gyümölcsök mellett azonban többféle vitamint (C és E-vitamint) tartalmaz, antioxidánsokban gazdag formulával rendelkezik, sőt, 15-ös fényvédő faktora pedig véd a káros napsugarak ellen.

A harmadik változatot azoknak ajánlom, akik ápolás mellett szeretnek egy kis fényt is adni az ajkaknak. A Blistex Lip Brilliance egy 15 fényvédőfaktorral ellátott ajakápoló, amely csodaszép csillogást ad, miközben táplálja az ajkakat.

Kapcsolódó bejegyzések