A Westend applikációjával a parkolás egyszerűbb és szerethetőbb lett!

Sosem felejtem el azt a napot, amikor egy bevásárlóközpont parkoló jegyét szőrén-szálán eltüntettem. Ott álltam a parkolóban és az ütő is megállt bennem, hogyan lesz most tovább. A rémálom szerencsésen megoldódott, a tökéletes megoldást azonban a Westend hozta el, aki applikációra fejlesztette a parkolást, és számos kényelmi megoldás mellett az alkalmazás használatával még pontokat is gyűjthetünk vásárlásaink során.

A bevezetőben elmesélt rémtörténet ma már csak anekdota, azóta letöltöttem a Westend bevásárlóközpont applikációját, ami alapjaiban változtatja meg a parkolóházban történő parkolást. Elsőként az országban, a saját applikációjukon belül, egy olyan mobilparkolással támogatott áthajtásos rendszert hoztak létre, ami végtelenül megkönnyíti a parkolást, hiszen a parkolójegy kiiktatásával minden szempontból kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a parkolást. Nincs több elveszett, megsérült parkolójegy, nem kell azon izgulnunk, van-e elég apró a parkoló automatához, vagy épp mit tegyünk, ha elromlana bármely automata, sőt, a sorban állást is megúsztuk ezzel, helyette elegendő letöltenünk az applikációt, regisztrálnunk     az adatainkat és minden gördülékenyen megy, szinte teljesen automatikusan.

applikáció1

A rendszer használata nagyon egyszerű, mind a Google Play, mind az App store áruházában ingyenesen letölthető az applikáció, használata során ráadásul olyan egyedi lehetőségeket, plusz pontokat is gyűjthetünk, amiket később ajándékokra válthatunk. Személyre szabott ajánlatokkal lepnek meg minket, digitális kedvezmény kuponokra tehetünk szert, naponta frissülő akciókat érünk el – egyszóval csupa olyan kedvezményes lehetőség vár ránk, amivel a vásárlás élményszerűvé és még érdekesebbé válik. Az applikációban megtalálod a mozi friss kínálatát, a bevásárlóközpont programjait, sőt, június 30-ig a Westend app segítségével féláron parkolhatsz az üzletközpont parkolóiban.

applikáció közeli

Lássuk, hogyan működik a Westend alkalmazása, hogyan parkolj jegyváltás nélkül, könnyen és gördülékenyen, miközben a vásárlásaiddal pontokat is gyűjthetsz.

Töltsd le az applikációt és regisztrálj!

Már otthon letöltöttem a  Westend applikációját, így indulás előtt néhány kattintás után rendelkezésemre állt minden ahhoz, hogy jegyváltás nélkül állhassak ki és be a parkolóba. Fontos, hogy minden adatot ki kell tölteni ahhoz, hogy az applikáció üzemkész legyen, mert másképp elesünk a kedvezményektől, lehetőségektől.

A regisztrációt követően a mobilparkolás menüpont megnyitása következik, ahová felvezettem a gépkocsim adatait. Jó hír, hogy több gépkocsival is regisztrálni lehet, így az sem okoz gondot, ha a megszokott autó helyett mással érkezel a bevásárlóközpontba. Szükség lesz a bankkártyád adataira is, amit a rendszer biztonságosan az OTP SimplePay rendszerén keresztül bonyolít, teljesen automatikusan. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy egyfelől látod az applikáción keresztül, hány perce tartózkodsz a bevásárlóközpontban, és az milyen költséggel jár, így folyamatosan nyomon követheted a parkolásod költségét. A parkolási díj kifizetésével nincsen semmi dolgod, hiszen kihajtáskor a rendszer felismeri a gépkocsit, és az applikáción keresztül a fizetést is rendezi.

Így parkolj és fizess!

Minden nagyon kényelmesen ment, hiszen amikor megérkeztünk a parkolóházba, a behajtáskor a sorompó automatikusan felnyílt, és elindult a parkolás. Egyetlen gombot sem kell használnod ahhoz, hogy a parkolásodat elindítsd, elég csak az első pontban leírtak szerint eljárnod. Amikor végeztél a shoppingolással nem kell sorban állnod, nem kell a jegykezelő automatákhoz menned, egyből irány az autód, és viszlát! A bankkártyád regisztrálásával ugyanis a rendszer a kihajtáskor lezárja a parkolást, és levonja a parkolási díjat a megadott bankkártyáról. A korábbi parkolási díjak adatait az „Előzmények” menüpont alatt találod, így azt is nyomon követheted, hogy milyen időszakokban, milyen összegért parkoltál a Westendben.

Gyűjtsd be a kedvezményeket!

A legjobb az egészben, hogy egyes üzletek, szórakozóhelyek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak, ilyen például a Cinema City, a Media Markt és a Westend Leroy árengedménye is. Nézzük, mit kell tenned, ha érvényesíteni szeretnéd a kedvezményeket!

Cinema City minden vetítéshez 3 óra ingyen parkolási kedvezményt biztosít azoknak a látogatóknak, akik autóval érkeznek és a bevásárlóközpont parkolóházában parkolnak. A kedvezmény érvényesítéséhez keresd meg az Appban éppen futó parkolásod virtuális jegyét, és mutasd be a mozipénztáraknál az alul található QR kódot. A leolvasást követően a kedvezmény azonnal levonásra kerül az éppen futó parkolásodból, te pedig nyugodtan élvezheted a filmet.

mozi

A Media Markt üzletében és a Westend Leroy étteremben is jár vásárlásod vagy fogyasztásod mellé kedvezményes parkolás. A Media Marktban (5.000 forint feletti vásárlás esetén) egy órát, míg a Westend Leroyban két órát írnak jóvá. Ezekben az üzletekben egy QR kódot kapsz, amit a már elindult parkolásnál tudsz beolvasni az applikációban.

Mire használható még az applikáció?

A parkoláson kívül a Westend Applikációnak számos előnye van, ami praktikusan megkönnyíti a bevásárlást és segíti a tájékozódást a Westendben. Többek között:

  • személyre szabott ajánlatok a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb kínálatából
  • navigáció, ami segít eligazodni a Westend üzletei és szolgáltatásai között
  • pontgyűjtési lehetőség – a látogatásaid után kapott pontokat azonnali ajándékokra vagy extra kedvezményekre válthatod be az üzletekben vagy az infopultnál
  • moziműsor
  • kedvenc márkáid kedvezménykuponjai is elérhetőek fenntarthatóbb, papírmentes módon

folyosó

Ha te is arra vágysz, hogy egy bevásárlóközpontban a vásárlás mellett a parkolás is könnyű és hatékony legyen, ha elfelejtenéd a parkolójegy utáni kotorászást, az automatáknál az apró keresést és sorban állást, akkor töltsd le te is a Westend applikációját. Ha további kérdésed van a mobilparkolással kapcsolatban, akkor keresd fel a mobilparkolás GYIK-et, vagy vedd fel a kapcsolatot az app@westend.hu címen.

Kapcsolódó bejegyzések