A vörös imádnivaló árnyalatai

Képtelenség ellenállni az idei rúzs színeknek, hiszen olyan mesés árnyalatok látnak napvilágot, amelyet bőrtípustól, haj- és szemszíntől függetlenül mindenki használhat. A számtalan színárnyalatból már csak ki kell választani a nekünk tetsző legütősebb pirosat.

piros

Ami persze lehet bordó, burgundi, mályva, vérvörös, merlot vagy mahagóni. Esetleg matt vagy éppen selyemfényű változatban. Ha valaki nem rajong a rúzsokért, akkor most az ajakfények között is megtalálja ezeket az árnyalatokat. Most épp a Catrice kínálatából szemezgettem, hiszen megjelent az „Alluring Reds” limitált kiadása, pont ezekkel az ütős színekkel.

Lássuk, mi mindenre lelünk ebben a szettben.  A folyékony ajakrúzsok között három árnyalat is eltekerheti a fejünket. A magasan pigmentált, krémes textúrájú és fényes befejezéssel kecsegtető egyszerre adja a rúzs intenzitását és a szájfények csillogó hatását.  A kollekcióban három matt piros árnyalatú ajakrúzs is figyelmet érdemel. Az elegáns kiszerelésben mutatkozó rúzsok intenzív hatást biztosítanak.

BeFunky Collage

Végül a kollekció elengedhetetlen eleme a duo pakkban kapható körömlakk, amely egy ezüstszínű alaplakkot és egy piros körömlakkot tartalmaz. A lakkokat használhatjuk önmagukban, vagy egymással kombinálva, így még érdekesebb, extravagánsabb hatást érhetünk el.

Kapcsolódó bejegyzések