A Vagheggi téli újdonságai megérkeztek

2019 november 3.
A Vagheggi téli újdonságai megérkeztek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Két újdonsággal várja a Vagheggi a szépségrajongókat. PRIMISSIMA, az új hámlasztó arckezelő család, köszönhetően az innovatív CFWS (continuos flow wetting system) szisztémának, tökéletes arcbőrrel ajándékoz meg: elhalványítja a foltokat, kisimítja a ráncokat, megújítja a bőrt, sima, feszes és ragyogó bőrképet alakít ki. A másik, az ATYPICAL az első Vagheggi termékcsalád, ami férfiaknak szól, de nők is használhatják. Egy olyan termékvonal, amit a mai életstílus alapján választanak a felhasználók, a hatékony, de egyszerű mindennapi szépségápolási rutinhoz.  Az Atypical egy új kozmetológiai megközelítést képvisel unisex illatokkal a friss és energetizált bőrért, garantált hidratáció és védelem.

Mi is a CFWS?

Egy olyan rendszer, amelyben a különbözősavas és hidratáló molekulák gyorsan, megfelelő százalékos arányban, a hatékonysági szinergiáknak megfelelően kerülnek kiválasztásra. A molekulák helyes megválasztása csak a kiindulási pont, az igazi alkímia ezek összepárosításában és a szarurétegbe juttatásában áll. A Primissima hatékonyságát a CFWS rendszer garantálja, lehetővé teszi a bőr felső rétegeinek folyamatos és egyre növekvő áthidalását. ami végül a hámlasztáshoz vezet maximális biztonság mellezz. Ez az innovatív formula teszi a termékcsaládot egyedülállóvá a többi kémiai hámlasztó kezelések között.

Primissima_1

A CWSF rendszer 7 különféle sav molekulát hordoz: almasav, glükonolakton, glikolsav, tejsav, citromsav, mandulasav, pirrolidonsav, karbonsav.

Maracuja: A Primissima speciális hatóanyagát a maracuja gyümölcs magjából nyerik ki környezetbarát megoldással. szabadalmazott molekuláris desztillációval, ami egy fenntartható technológiát garantál. Gazdag értékes liptidekben, vitaminokban, polifenolokban, stimulálja a markereket, amelyek részt vesznek a bőr molekuláinak regenerálásában, átformálásában.

Atypical unisex illattal

Az Atypical az első Vagheggi termékcsalád, ami férfiaknak szól, de nők is használhatják. Egy olyan termékvonal, amit a mai életstílus alapján választanak a felhasználók, a hatékony, de egyszerű mindennapi szépségápolási rutinhoz. Az Atypical egy új kozmetológiai megközelítést képvisel unisex illatokkal a friss és energetizált bőrért, garantált hidratáció és védelem. A kutatás és innováció nem csak a speciális hatóanyagokban köszönnek vissza, de a csomagolásban is megmutatkozik, hiszen kiváló minőségű kenderrostokból készült újrahasznosított papírt használtak.

Atypical_1

Értékes összetevők

Kender: A kendermagból exkluzív cseppfolyósítási technológiával nyernek ki egy nagyon értékes összetevőt, ami pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiómját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti a hidratáltságot és növeli a rugalmasságot.

Mohawk like: A bőr felépítése, amelyet a személyes genetikai örökség határoz meg összekapcsolódik a bőr struktúrájával, de a tulajdonságainak dinamizmusával is. A Mohawkon végzett tudományos vizsgálatokból született meg a Palmitoyl Tetrapeptide-7, egy természetes peptid, ami hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez, és ellenáll az öregedésnek. Egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására.

Atypical

Theobroma cacao: Elektronikai eszközeinkkel szoros kapcsolatban éljük életünket, ezért folyamatos káros hatásoknak van kitéve a bőrünk az ezekből kibocsátott kékfény által. A Theobroma cacao kivonara nagyon gazdag peptidekben, amik stimulálják a kollagén- és a elasztin termelődését. Ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Energetizált tengervíz: A városokban a bőr minden nap szennyeződésnek van kitéve, ezért akár 20%-kal gyorsabban öregszik a kollagén károsodásának következtében. A levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentráció irritálja a bőrt, ezenfelül a szállópor tönkreteszi a keratint, ami a bőr kiszáradásához és foltok kialakulásához vezet. Az energetizált tengervíz természetes módon tenyésztett mikroalgákból származik, ezek szélsőséges körülményeknek vannak kitéve, és ezáltal  biopterint termelnek, amely felfogja a szennyeződéseket és semlegesíti azokat.

Kapcsolódó bejegyzések