A Vagheggi karácsonyi ajándéka

2016 december 18.
A Vagheggi karácsonyi ajándéka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy csodálatosan szép csomagolású és igen magas minőséget képviselő márkát szeretnék bemutatni nektek. Talán már nem ismeretlen számotokra az olasz Vagheggi márka, amelynek kimagasló kozmetikai termékei kiválóan ápolják a bőrt. Egy pillanat alatt beleszerethetünk ezekbe a lenyűgöző termékekbe, ismerjétek meg Karácsonyi újdonságukat!

A márka nagy figyelmet fordít az innovációra, és olyan termékeket fejleszt, amelyek amellett, hogy magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően intenzíven hidratálják, ápolják a bőrt, még a fogyasztó speciális, személyre szabott igényeit is szem előtt tartja.

Vagheggi I am

Legújabb krém duo-juk, a két tagból álló I AM éppen karácsonyra jelent meg. A termék lenyűgöző csomagolása is önmagáért beszél, hiszen amellett, hogy meseszép, a külső, csipkeszerű dobozt akár mécsestartóként is használhatjuk. Ilyen kreatív szépségápolási terméket tényleg szívesen ajándékozunk karácsonyra!

De ennél többet tud a termék. Különlegessége abban is rejlik, hogy a páros két különféle állagú krémet takar. Az egyik egy könnyebb, lágyabb textúrájú szérum, ami pillanatok alatt felszívódik, és teljesen új érzést kölcsönöz a bőrnek. A gazdag hyaluron sav tartalom mélyen hidratálja a bőrt, a bodza kivonat pedig antioxidáns hatást biztosít. Sokkal több, mint egy egyszerű szérum, egy igazi anti aging kezelés, köszönhetően a Rhododenndron ferrugineum koncentrátumnak a svájci Alpok rózsájának kivonatából, bőröregedést csökkentő hatással. A szérumot nappal és éjszaka egyaránt használhatjuk.

I AM rosso_web

A másik tégelyben egy sokkal gazdagabb, szinte vajszerű krémet találunk, amely mélyen táplálja a bőrt anélkül, hogy elzsírosítaná. A vajas textúra extrém könnyű felvitelt tesz lehetővé, kellemes komfort érzetet nyújt, használatával a bőr puha és bársonyos tapintású lesz. A Karité és Cupuacu vaj mélyen táplálja a bőrt, helyreállítja a bőr hidrolipid rétegét. Ideális nappal és éjszaka egyaránt.

I AM oro_web

A két krémet klasszikus módon, önmagában is használhatjuk, de az igazi újítás az, hogy összekeverve, saját igényeink alapján alakíthatunk ki egy mixet, ami a mi arcbőrünk szükségleteinek felel majd meg. A krémeket érdemes nem csupán az arcbőr kényeztetésére használni, hanem a nyak és a dekoltázs ápolására is.

Kapcsolódó bejegyzések