A természet ihlette a Thomas Sabo 2021 SS kollekcióit

2021 január 11.
A természet ihlette a Thomas Sabo 2021 SS kollekcióit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mindig nagy izgalommal várom a Thomas Sabo új kollekcióit, mert ilyenkor derül fény arra, milyen szépségekkel készülnek a következő idényre. A 2021 tavasz/ nyári kollekciók fő inspirációját a természet gazdagságából merítették a tervezők, akik ezúttal is szemet gyönyörködtető, kiváló minőségű, részletgazdag darabokkal készültek nőknek és férfiaknak, melyek méltán képviselik az idei év megújulását.

Az aprólékosan kidolgozott Heritage vonalban az elegáns arany tónusokat mély, smaragd zölddel kombinálják a tervezők. A csiszolt kövekben felfedezhetjük a fák zöldellő lombjait és természetesen az időtlen THOMAS SABO stílust.

THOMAS SABO_WATCHES_SS21_STILL (1)_edited

Kifejező és nőies darabokat találunk a Magic Garden kollekcióban: az örök kedvenc és a nyár meghatározó motívuma a pillangó – mely idén is gazdag, köves díszítést kapott: különleges, két szintes kidolgozásának köszönhetően 3D hatást kölcsönöz a medálnak. A Magic Garden vonalban további nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket találunk, melyek pasztell színű köveivel gyönyörű virágcsokrokat vagy a Tree of Love motívumot idézik meg.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_SS21_STILL (2)

„A kollekció eszenciája a természettel való személyes kapcsolatunk – ez az alapvető kapcsolat nemcsak a tervezőinknek fontos, hanem minden ember számára központi gondolat, idén különösen. Azt szeretném, hogy kreativitásunk és márkánk identitása újra és újra inspirálja vásárlóinkat” – mondja a márka alapítója Thomas Sabo.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_SS21_STILL (6)_edited

A Charm Club Charming kollekciója ebben a szezonban is játékos, vidám darabokkal rukkol elő. Finom motívumok díszítik a trendi gyűrűket, a kecses nyakláncokat és fülbevalókat, melyeket könnyedén kombinálhatsz egymással, hisz továbbra is az egyik vezető trend a „több most több” stílus. Színskálájában megtaláljuk a rózsaszín összes árnyalatát, illetve a ragyogó szivárványszíneket. A számtalan variációnak köszönhetően idén is megtalálod azokat a darabokat, melyek tökéletesen illeszkednek egyedi stílusodhoz.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_SS21_STILL (5)_edited

“Arany minden mennyiségben” ez a Rebel at heart kollekció idei mottója, melyet David Garrett, virtuóz zenész mutat be. A 18 karátos, magas minőségű arany fedés egészen új külsőt kölcsönöz az ikonikus THOMAS SABO daraboknak – ezzel még kifejezőbb és erőteljesebb, hatása lesz a ragyogó koronás koponya gyűrűknek, illetve kereszt medáloknak.

Kapcsolódó bejegyzések