A természet ereje az öregedés elleni harcban

A húszas éveinkben még nehéz elhinni, hogy tennünk kellene valamit az öregedés ellen, de amikor a negyvenes éveink közepén járunk, már szinte tényként kezeljük, hogy a bőrünk kevésbé hamvas és üde, mint hajdanán volt.

10364034_1422153661380738_751236982123708591_n

A finom mimikai ráncok a szem és az ajkak körül, majd a mélyebb redők a homlokon az idő múlásának letagadhatatlan jelei. A bőr vitalitása már nem a régi: veszít nedvességtartalmából: 40 százalékkal kevesebb zsírt termel, és kevesebb nedvességet képes megkötni. Ennek következtében a bőr védőrétege elvékonyodik, érzékenyebbé válik. A kötőszövet kollagén rostjai kezdenek elernyedni, ezért nem lesz már olyan feszes a bőr, már nem lesz olyan ruganyos a tapintása, mint egykor volt.

Olyan krémre van szükség, amely a változó hatásokra reagálva a bőrt újra vitálissá, feszessé teszi, és a mindennapos táplálás mellett a ráncokkal szemben is hatékonyan veszi fel a harcot. A Helia-D Age Control Complex nappali és éjszakai krémjeit úgy alakították ki, hogy azok eredményesek legyenek még akár az 50 év feletti bőr igényei esetében is. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítségével fokozódik a kollagén termelés, feszesebbé válnak a kontúrok, a bőr szerkezete javul, és feltölti a sejteket nedvességgel és lipidekkel.

BeFunky Collage

A Helia-D Age Control Complex hatóanyagokban gazdag, így például tartalmaz retinolt, mely az egyik leghatékonyabb ránctalanító, antiaging hatóanyag. A benne található argán őssejt kivonat az első olyan hatóanyag, mely képes védeni és vitalizálni az emberi bőrsejteket. Segít felgyorsítani a bőr természetes regenerációs folyamatait és sikeresen veszi fel a harcot a bőr öregedése ellen.

A B5 provitamin krémekbe foglalva feljavítja a bőrhidratálását, csökkenti a gyulladást és gyorsan felszívódik, míg az E-vitamin erőteljes antioxidáns hatása révén védelmez a szabadgyökök romboló hatása ellen. A krém puhaságát és selymességét a shea vajnak köszönheti, amely mindazon túl, hogy gazdag zsírsav-tartalma mellett sok A-, E- és F-vitamint is tartalmaz. Végül ne feledkezzünk meg a szőlőmagolajról, hiszen kiemelten gazdag antioxidánsokban. Végül kihagyhatatlan alkotóelemei a Helia-D termékeknek a körömvirág olaj és a napraforgómag olaj, amelyek ebben az esetben sem maradhattak ki.

Kapcsolódó bejegyzések