A te karkötőd mennyire intelligens?

A Swarovski legújabb innovációja egy olyan intelligens karkötő, ami nem csak ékszerként, de sportkarkötőként is funkcionál. Hogy mi mindent tud ilyen okos ékszer? Meglepődsz, ha megtudod!

Swarovski Activity Tracking Jewelry

Az Egyesült Államokban, Kínában és Hongkongban már sikerrel debütált Swarovski tevékenységkövető ékszerkollekciót most globálisan is elérhetővé tett a cég.  A Misfit közreműködésével tervezett Swarovski Tevékenységkövető Ékszerkollekció a Swarovski első olyan intelligens termékcsaládja, amely egyedülálló technológiát épít az ékszer megjelenését meghatározó kristályba.

Swarovski okos karkötő sportolás közben

A Swarovski Slake karkötővel vagy a karcsú sportkarkötővel párosítva ez a kényelmesen viselhető, gyönyörű ékszer igazán elegáns és divatos kiegészítővé válhat. A könnyű és kellemes tapintású ékszer megjegyzik az edzésekhez kitűzött célokat. A tevékenységek áttekintéséhez a kristály vezeték nélküli technológiával szinkronizálja az adatokat viselője okostelefonjával, és az egészséges életmód jegyében lehetővé teszi a célok beállítását, a táplálkozási napló vezetését és az eredmények megosztását az ismerősökkel.

Swarovski okos karkötője elegáns viselet is lehet

Az ékszer megérintésekor fények jelzik az elvégzett tevékenységek időtartamát és állapotát, így tökéletes megoldást kínálnak az olyan egészségtudatos hölgyek számára, akik diszkrét módon szeretnék követni edzésprogramjukat. Számos funkciója mellett az Activity Crystal gyönyörű ékszer is, amely tervezésének köszönhetően divatos megjelenést biztosít a nap bármely szakában. Legyen szó a reggeli edzéshez viselt sportkarkötőről vagy a munkahelyen hordott Slake karkötőről, az intelligens kollekció nappali és esti öltözékekhez egyaránt ideális kiegészítő.

Swarovski okos karkötő kristálya

Két karkötőmodell érhető el, számos divatos színben: az ízléses kristályokkal díszített egyedi Swarovski Slake karkötő vagy annak Deluxe változata kényelmes kialakítású és remekül párosítható más Swarovski karkötőkkel. A karcsú, kellemes tapintású sportkarkötő ideális edzőtermi viselet.

Swarovski Slake karkötő

Kapcsolódó bejegyzések