A szezon kedvenc kabátjai: a szőrmék

Szinte kihagyhatatlanok ebben a szezonban a szőrme kabátok, amik lehetnek rövidek vagy hosszabbak, de mindenképpen pihepuhák és nagyon mutatósak. Az Answear kínálatából válogattunk.

Sokáig a valódi szőrmék hódítottak, de több éve a műszőrmék is épp oly kedveltek lettek, mint eredeti változataik. Előnyük, hogy sokkal könnyebbek, de nagyon melegek, így akár a mínuszokban is hű társunk lehet. Nem kell kitartanunk a klasszikus sötét színek mellett, idén a vagány színek hódítanak, akár pasztell változatban is divatosak.

Vero Moda / Answear / Answear
Answaer.hu: Vero Moda / Answear / Answear

Ha azt gondolnánk csak vékony lányoknak való, akkor felejtsük ezt el, hiszen vagányságuk mindent felülír. Jó hír, hogy nem csak klasszikus fazonokban érhetőek el, hanem számtalan színben és fazonban kaphatóak. Ha a hosszú szőrű változatokat egy kicsit soknak érezzük, válasszunk egy rövidszőrűt, ami igazán fiatalos és trendi, főként, ha egy farmerdzsekire kapjuk fel.

Answear.hu: Vero Moda / Mango /Answera
Answear.hu: Vero Moda / Mango /Answear
Answear.hu: Only / Jacqueline de Yong / Guess Jeans
Answear.hu: Only / Jacqueline de Yong / Guess Jeans

A szőrme kabátokkal egyszerre lehetünk elegánsak, vagy éppen vagányak, attól függően hogyan variáljuk szettünket. Kiváló társunk lehet, ha alkalmi öltözethez vesszük fel, de akkor is, ha farmerrel, csizmával és pulcsival párosítjuk.

Answear.hu: Silvian Heach / Pepe Jeans / Trussardi Jeans
Answear.hu: Silvian Heach / Pepe Jeans / Trussardi Jeans

Kapcsolódó bejegyzések