A szeretet energiája – THOMAS SABO 2016 ősz/tél kollekciója

Az egyedülálló féldrágakövekből metszett, kiváló minőségű 925 Sterling ezüst felhasználásával és gondos kezek aprólékos munkájával készült: az őszi/téli Sterling ezüst Prana és Karma Beads kollekciók egészen új szintre emelik a Thomas Sabo nemzetközi ékszer- és óramárka ikonikus formanyelvét. A gazdagon díszített elefánt medál, ragyogó berakásaival káprázatba ejti a viselőjét.

THOMAS SABO_Sterling Silver_AW16_campaign 1

A Prana szó hindiül életenergiát jelent és egyben e lenyűgözően kidolgozott ékszerkollekcióhoz kölcsönzi nevét: akár egy hűséges társ, az elefánt erőt, védelmet és bölcsességet szimbolizál. Körülbelül 380 egyedülálló féldrágakőből, fehér, vörös és lila cirkónium, vörös és narancssárga mesterséges korund felhasználásával készült ez a pazar ékszer, 925 Sterling ezüst 18 karátos rozéarany futtatással. Az 5,5 cm-es medál titokzatos, mélyfekete ónixból készült szemei vonzzák a tekintetet.

1 2

A kollekcióban továbbá megtalálhatóak a hindu motívumok és tradicionális kasmír anyagminták által inspirált virágos amulettek. A négy Karma Bell gyöngy harmonikus csengése nyugalmat áraszt viselőjének. Az új Thomas Sabo Karma Bead függők a távol-keleti formavilágot közvetítik. A gazdagon díszített darabok, mint például “Fatima keze” vagy az “Elefánt Gyöngy” arra inspirálnak, hogy viselőjük igazán személyes Karma ékszereket állíthasson össze.

THOMAS SABO_STERLING SILVER_AW16_TR2105-641-11

Ha bármely Thomas Sabo ékszerből 149 € feletti vásárolsz 2016. szeptember 15. és október 2. között, akkor ajándékba kapsz egy Karma Beads karkötőt (KA0001). Az ajánlat minden Thomas Sabo monobrand és multibrand üzletben, a www.thomassabo.com webshopon és kiemelt partnereknél történő vásárlásra érvényes.

Kapcsolódó bejegyzések