A Szavanna forró szépsége az Artdeco új kollekciójában

Magával ragadó, dinamikus és erőteljes – ez jellemzi az ARTDECO új bronzosító kollekcióját, a Savanna Spiritet, amit Afrika lenyűgöző szépsége inspirált.

A kollekcióban visszaköszön a kontinens sokszínűsége és egyedisége, az erős közösségek és a természet közeliség. A hagyományos minták és szimbólumok keverednek a modern, letisztult designnal. A lágy színek, a visszafogott földszínek a szavannát idézik, miközben megjelenítik a barack és a rózsa friss árnyalatait is. A Savanna Spirit paletta ezzel szemben izgalmat hoz a kollekcióba az élénk kék és az érzéki pink színekkel.

A háromszínű “fata morgana” ARTDECO Bronzing Blush könnyen és gyorsan ragyogó arcszínt kölcsönöz viselőjének. Az üde megjelenés eléréshez a textúra finom gyöngyöt is tartalmaz, miközben a bársonyos púder kellemes érzést hagy az arcon.

Az új ARTDECO Hydra Care Lipstick hármas ápoló hatása biztosítja a puha, selymes ajkakat. A rúzs három része aktív ápolást nyújt az ajkaknak. A két külső csík swertia charta összetevője, ami egy indiai növényt takar, az ajkak puhaságát eredményezi, míg a középső csík fő összetevője a hialuronsav, ami hidratáló tulajdonságairól ismert.  Rendszeres használatával, ez a parabénmentes rúzs hosszantartó ápolást jelent az ajkak számára.

Az ARTDECO Lip Brilliance egy hosszantartó, csillogó szájfény. A felvitel gyors és egyszerű a pálcás applikátor segítségével. A kollagén és hialuronsav tartalma az ajkakat teltebbé varázsolja, míg a felületét selymessé.

A népszerű ARTDECO All in One Mascara waterproof limitált, roségold kiadásával több rétegben dúsíthatod szempilláidat. A “2 ecset egyben” design segítségével az ecset szálai összezárnak. A hosszabb szálak szétválasztják a szempillákat, míg a rövidebb szálak intenzívebb színt és dúsabb hatást eredményeznek. A szempilla spirál apró gyöngyök formájában silicat tartalmaz, ami hozzájárul a szempillák vastagabb és hosszabb kinézetéhez.

Az ARTDECO Calligraphy Dip Eyeliner egyszerre biztosítja a nőies megjelenést és a tűhegyes ecsetet a tökéletesen precíz vonalak kivitelezéshez a szemhéjon. A design a kalligráfia tollakat juttatja eszünkbe, mindemellett tökéletes eszköz a művészi vonalak megrajzolásához. Az összetételnek köszönhetően hosszantartó, vízálló és mentes az ásványi olajoktól, parabéntől valamint illatmentes egyúttal.

Kapcsolódó bejegyzések