A száraz bőr megoldása! Teszteltem a Dermedic bőrápoló termékeit!

2020 június 17.
A száraz bőr megoldása! Teszteltem a Dermedic bőrápoló termékeit! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha a bőrápolásról van szó, akkor egy nagyon sarkalatos ponthoz érkeztünk: mivel a testem bőre területenként különféle problémákkal néz szembe, ezért másmilyen krémre van szükségem, ha az arcom és más, ha a testem ápolásáról van szó. Azonban szeretem, ha egy termékcsaládból tudok válogatni, így boldogan mondtam igent a Dermedic felkérésére, amikor arról volt szó, hogy teszteljem a lengyel márka krémjeit.

Korábban nem ismertem a Dermedicet, de már az első pillanattól egyértelművé vált, hogy mindenre kiterjedő kutatások állnak a termékfejlesztés mögött. Ez a dermokozmetikai márka ugyanis dermatológusok, kozmetológusok és biotechnológusok bevonásával fejleszti termékeit, kifejezetten az érzékeny bőr különféle problémáira.

Dermedic

Számomra a legnagyobb gondot mindig is a lábszáram és az alkarom ápolása jelentette. A végtagjaim azok, amik leghamarabb reagálnak a nem elég tápláló bőrápolásra vagy a szélsőséges állapotokra. Akár a nem megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, az erős napsütés, de még a kemény víz is károsíthatja a bőrömet, aminek hatására először csak száraz, majd viszketős lesz, végül elkezd berepedezni. Gyakran képes vagyok a végtelenségig vakarni, ami ugyan semmit sem használ, ellenben csúnya nyomokat hagy. Kétségtelen, hogy a bőröm hatékony megoldás után kiált!

Dermedic _ChicAndCharm

Ebben nyújtott nagy segítséget a Dermedic Linum Emolient gazdagon tápláló testápoló krémje, ami kellemes textúrával és illattal rendelkezik. A könnyen felszívódó krém titka abban rejlik, hogy hatóanyagai (lenmagolaj, Allantoin, D-panthenol, Betain, E-vitamin) nyugtatják a bőrt. Maga a lenmagolaj gyulladásgátló, viszketésgátló tulajdonsággal bír, felgyorsítja az epidermisz és a dermisz regenerációját. Élvezettel kenem vele reggel és este a bőrömet, mert valóban nyugtató hatást ad már az első alkalom után. Nagyon nem szeretem azokat a termékeket, amik ragacsos érzetet hagynak maguk után, vagy nehezen szívódnak fel, mert még hosszú percekig arra kell várnom, hogy maradéktalanul beszívja a bőröm. Ebben az esetben ilyenről szó sincs, mire a felsőtestemmel végzek, már beszívódott a lábaimon.

Dermedic

Mint meséltem, szeretem, ha egy komplex termékkínálat gondoskodik bőröm állapotáról, így nagyon boldog voltam, hogy sikerült egy teljes bőrápoló vonalat összeállítani, ami a vízhiányos és érett bőrömről gondoskodik. Az arclemosómat és a hidratáló szérumomat a Dermedic Hydrain Hialuro vonalból választottuk. Ez a két készítmény a dehidratáció ellen veszi fel a harcot, fenntartják a bőr megfelelő hidratáltságának a szintjét. A Krémes arctisztító gél miközben eltávolítja a szennyeződéseket, egyben felfrissíti az arcbőrömet. A termékcsalád egyik fő alappillére a 2100 méterről feltörő 27 000 éves artézi víz. A termálvíz terápiás tulajdonságainak tudható be, hogy megőrzik a bőr hidratációs szintjét, és védik a bőrt.

Dermedic

A Hidratáló szérum maga a tökély! Mint tudjátok, nincs arcápolási rutin szérum nélkül! Ebben az esetben a Dermedic Hydrain Hialuro Hidratáló Szérum arcra, nyakra és dekoltázsra elnevezésű készítmény 15%-os hialuronsav tartalma gondoskodik az arcbőröm feszességéről. Pillanatok alatt felszívódik, kiváló alapozás egy jó arcápoló termék előtt.

Lássuk, mi felel az arcbőröm ápolásáért! Ha már a hidratáció az előző lépésekben megtörtént, érkezzen valami olyan, ami képes az érett bőr igényeit kiszolgálni. Mivel ez a fajta bőr komplex ápolást igényel, így a Dermedic Oilage arcápolási termékeit próbáltam ki. Egy nappali és egy éjszaki krém, továbbá egy szemkörnyékápoló került a látószögembe. Természetesen ebben az esetben egy gazdagabb termékcsaládról van szó, amikben az innovatív, olaj bázisú formulák harcolnak az öregedés látható jelei ellen. A krémek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amik képesek a kollagén és az elasztin szintézis stimulálására, a sejtközi kapcsolatok erősítésére.

IMG_20200609_101628

Bár testesebb krémekről van szó, egyáltalán nem nehezítik el a bőrt. Könnyen felszívódnak – amire nyáron nagy szükség van, hiszen ki szeretne egy maszkkal az arcán járni? – , így a hatóanyagok gyorsan kifejtik hatásukat, és lehetőséget ad arra is, hogy a krémezés után a sminkemet is gyorsan elkészíthessem.

Dermedic

Még nem esett szó arról, ami ezeknek a termékeknek egy nem mellékes pozitívumuk! Az illatuk fantasztikus! Elég egy szippantás és a bűvöletébe kerülök! És mennyivel kellemesebben indul így a nap! Higgyétek el, az illatok – akár egy krémbe zárva – tökéletes hangulat faktorok. Néha, ha bal lábbal ébredek, egy-egy illat pillanatok alatt helyre billent. És mennyivel kellemesebben kezdődik a reggel, ha olyan krémet használhatok, amiről tudom, hogy nem csak a hatóanyagai támogatják meg a bőrömet, de a lelkemnek is jót tesznek!

További információ és a termékek elérhetők itt: DERMEDIC weboldalán, illetve a Douglas webshopban és parfümériákban.

Kapcsolódó bejegyzések