A sötétlilától a matt pirosig

A karácsonyi hangulat nem marad el az essence-nél sem, a „merry berry” trendkollekciója minden ízében az ünnepi csillogást idézi.

lila

Ebben az évszakban a piros és a lila különféle árnyalatai viszik a prímet, és szinte egyetlen neszesszerből sem maradhat ki egy viola, burgundi vagy marsala árnyalatú ajakrúzs. Az őszi szürkeségbe ezek a színek visznek életet, lüktetést, dinamikát, így mindenképpen érdemes ezeket beépítenünk a sminkünkbe, vagy kiegészítőként a ruhatárunkba. A bátrabbak persze nem riadnak meg a teljes marsala színkavalkádtól sem, de egy burgundi szőrmét vagy egy fukszia színű kabátot mi is kipróbálhatunk.

termékek

Az essence-nél a piros és a violaszínek találkoznak a csillogó arany és réz árnyalatokkal. A trendkiadás darabjai garantálják az átütő sikert: az ajkak és a körmök is ragyogni fognak az ünnepek alatt. Az illatosított testpermet gyönyörű fényt és csillogást ad az arcnak és a nyak vonalának, amellett, hogy maga a termék megjelenése is elragadó. A hajpermet pedig aranyló csillogást biztosít, szuper illattal.

arany fukszia

A magasan pigmentált szemhéjpúderek a viola és a réz árnyalatait hozzák, hogy egy kis metál hatással elragadó sminket készíthessünk. A lágy púder textúra egyedi dombornyomott mintával és hosszantartó hatásával egyik kedvencünk lesz. A merry berry trendkiadás rúzsai a sötétlila, lila és élénkpiros színekben kaphatóak, így tökéletes kiegészítői a karácsonyi sminknek. A két lila árnyalat enyhe csillogást, míg a piros szín matt hatást biztosít az ajkaknak. A körmök sem maradhatnak ki az ünnepi ragyogásból. A sötétlila, csillogó lila és az intenzív pirosas árnyalatok a hosszantartó hatással, intenzív színnel és fényes befejezéssel párosulnak.

Kapcsolódó bejegyzések