A nyár kedvenc sminkje: No Make Up

A L’Oreal Paris “NoMakeUpMakeUp” címen egy új kollekciót dobott piacra. A termékek egytől egyig tökéletesek a “láthatatlan” smink elkészítéséhez.

Ugye már te is találkoztál azokkal a sminkekkel, amelyek azt a hatást keltik, mintha semmi sem lenne az arcon, pedig egy komoly sminket jelentettek? Komoly előkészületek és precíz smink fogások eredményeképpen lesznek ilyen szépek és láthatatlanok.

L'Oreal NoMakeUp Make Up

A L’Oreal Paris egy új kollekciót dobott piacra, amelyben alapozót, egy por alapú illetve egy folyékony highlightert, pirosítót, bronzosítót találunk. A sajtóesemény során nem csak a termékekkel ismerkedhettem meg, de sminkes segítségével megismerhettem, miként készíthetünk magunknak szinte láthatatlan sminket.

L'Oreal NoMakeUp Make Up

Az alapozó, amely micro pigmenteket tartalmaz nagyon könnyen felvihető, szinte egy BB krémhez hasonlít. Előnye, hogy felveszi a bőr alapszínét, és azzal egyszínű alapot ad. Nem hagy nyomot, gyorsan szárad, és nagyon kellemes viselet. Mivel nyáron minimális sminket használok, nagyon megszerettem. Nem csak azért mert fél másodperc felvinni (én az ujjaimra teszek egy kicsit, és mint egy krémet, úgy oszlatom el a bőrömön), hanem mert kitűnő alap, a pirosító vagy a bronzosító tökéletesen megtapad benne.

L'Oreal NoMakeUp Make Up

A következő lépés a bronzosító, amit az arc csont alá, a halánték szélére és az állkapocs ívére érdemes feltenni. Könnyen elosztható az arcbőrön, szép középbarna árnyalat. Ez után jöhet a barackos pirosító, amely igazi nyári szín. Ilyenkor érdemes erre az árnyalatra váltani, mert ez illik legjobban a lebarnult bőrhöz. A pirosítót az almácskákra, teszem, és egy kicsit eldolgozom a bronzosítóval.

Ezután, ha szeretnénk, jöhet a highlighter, amiből két árnyalat kapható, egy világosabb tónus, és egy bronzos változat. A por alapú highlighter színeivel bánjunk úgy, mint egy smink palettával: az szemhéjunkra téve hangulatunkhoz vagy outfittünkhöz illeszkedően válasszuk ki, mivel dobjuk fel sminkünket.

Kapcsolódó bejegyzések