A mosogatógéped meghálálja a törődést

Kétségtelen, hogy a mosogatógép rengeteg terhet levesz a vállunkról: pénzt, időt, és energiát takarít meg nekünk, hogy a mosogatás helyett családunkkal, barátainkkal lehetünk. Azonban tennünk is kell valamit azért, hogy mosogatógépünk hosszú éveken keresztül hűségesen és alaposan szolgáljon minket. Mosogatógépünk karbantartása havonta csak pár percet igényel, viszont ezzel a minimálisan ráfordított idővel gondoskodhatunk róla, hogy éveken át a legjobb formáját hozza.

cloudy-glasses-101

Már nem tisztít úgy a mosogatógéped, mint új korában? – Ennek valószínűleg a géped belsejében lerakódott szennyeződés, zsír és vízkő az oka. A Finish mosogatógép tisztító megóvja ezektől a mosogatógépedet, és az olyan helyekre is elér, ahová Te kézzel csak nehezen, vagy egyáltalán nem, például a fűtőelemekhez, permetezőkarokhoz. Használata rendkívül egyszerű: semmi más dolgod nincs, mint a kupakról eltávolítani a védőfóliát, majd az üres mosogatógépbe fejjel lefelé beállítani a flakont – ugyanúgy, mint ha egy tányért akarnál elmosogatni – és elindítasz egy legalább 65°C-os programot. Elég havonta egyszer használnod, hogy megakadályozd a kellemetlen szagok kialakulását, és az ételmaradékok felgyülemlését. Mi több, így a mosogatógéped élettartamát is jelentősen meghosszabbíthatod.

finish_machine_cleaner_HU

Homályosak, foltosak maradnak a poharaid? – A Finish gépi öblítőszer rendszeres használatával megelőzheted a problémát. Nincs más dolgod, mint az öblítő adagoló rekeszt megtölteni Finish öblítő folyadékkal, amely minden program öblítési fázisában automatikusan kioldódik. Különleges összetételének köszönhetően megakadályozza, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak. A Finish gépi öblítőszer felgyorsítja a száradási folyamatokat, így többé nem kell órákat várnod arra, hogy a program lejártával kipakolhass a gépből. Csempéssz egy kis extra frissességet mosogatógépedbe a Finish citromos gépi öblítőszer használatával.

Gyorsan vízkövesedik a géped? – Ennek oka a kemény vízben keresendő. Rendszeresen töltsd fel mosogatógépedet Finish vízlágyító sóval: a nagy szemcsés só segít megakadályozni, hogy vízkőlerakódások alakuljanak ki akár a mosogatógép belsejében, akár az edényeken. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószerek (tabletták, mosogatóporok, -gélek) tisztító hatását.

1410180 aw packshot ft rgb hr

Kellemetlen szagokat áraszt a mosogatógéped? – Ha a mosogatógépet kinyitva kellemetlen szagokkal szembesülsz, azért a szűrőben, tömítésekben megbújó étel-lerakódások a felelősek. Szüntesd meg a szagokat a Finish citrom és lime mosogatógép illatosítóval. Ha pedig semleges illatra vágysz, próbáld ki a Finish szagsemlegesítő mosogatógép illatosítóját.