A L.O.V Cosmetics új színekkel jelentkezik!

2017 május 15.
A L.O.V Cosmetics új színekkel jelentkezik! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemrég egy új luxusmárka debütált a hazai szépségpiacon, amelynek tavaszi kollekcióját ezúton szeretném nektek bemutatni . A L.O.V Cosmetics tíz új limitált termékkel készült erre az idényre, melyek között körömlakkok, ajakrúzsok, krémes szemhéjpúderek és bronzosítók egyaránt megtalálhatóak.

lov-spring-exclusive-collection

 

A L.O.V mesés termékeit már messziről megismerhetjük, elegáns, fekete csomagolása kiemelkedik a többi márka közül, magas minőségű termékei pedig igazán kellemes élményt jelentenek. Kétségtelen, hogy az első benyomás a szemet éri, és tény, hogy a fényes lakk borítások, a lekerekített formák, a míves kidolgozás mind azt sugallja, hogy minőséggel van dolgunk.

A második élményt a színek adják. Korábban is telt színek jellemezték a márkát, és ez most sincs másként. A szemhéjfestékek között krémes metál applikátolt találunk, amely fémes hatásával  még akkor is erőteljes benyomást kelt, ha éppen rózsaszín vagy nude színek jelennek meg a tavaszi kínálatban.

20170424_110932

A rúzsok csodálatos árnyalatokban láttak napvilágot, a kedvencem a vérvörös piros ajakrúzs volt, melynek most lágyabb, selymesen csillogó rózsaszínes árnyalatai teszik kivételessé a tavaszi ajakfestést. A három rózsaszín árnyalat azonban intenzív hatást kelt, így bátran nyúljunk ezekhez, ha szép ajkakat szeretnénk festeni.

Az ajkakkal harmonizáló körömlakkok teszik teljessé a palettát: négy intenzív fényű lakk kapott helyet, a rozétól a fényes fuksziáig. A lakkok egy magas teljesítményű ecsettel rendelkeznek, amellyel könnyedén vihetjük fel a festéket a körmökre. Nem fogunk csalódni, a lakk akár 7 napig is ragyogó marad.

lov_koromlakk

Végül a tavaszi szortiment utolsó darabja az elhagyhatatlan bronzosító púder, amely ebben az esetben matt, ám ugyanakkor selymes érzetet kelt a bőrön. A beépített tükörnek köszönhetően a nap bármely pillanatában könnyedén kiigazíthatjuk sminkünket.

Érdemes körbenézni a márka kínálatában, mert ezeken kívül még számos nagyon szép és praktikus termék teszi tökéletessé a sminkünket: találunk szemkorrektor tollat, 3 in 1 fixáló spray-t, vagy épp smoothing ajak radírt.

C8M0j8WXUAE-6eg

Kapcsolódó bejegyzések