A krém, amin a család összeveszhet

2016 december 17.
A krém, amin a család összeveszhet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Különleges helyen mutatta be a Nivea legújabb termékét, a Nivea Care intenzív tápláló krémet. A kék megvilágításban pompázó lakásban, mint egy nagy család gyűltünk össze, és vártuk, hogy megismerhessük a márka újdonságát. Mint eddig is, most is a család minden tagjának szóló krémet ismerhettünk meg.

A lakásban, ahová a sajtó képviselőit várták, nemcsak a termék ismertetése miatt érkeztünk. Pillanatok alatt belaktuk a konyhát, ahol apró falatok vártak minket, majd a könyvtárszobába beszéltük meg a karácsonyi időszak készülődésének megannyi faladatát, végül kíváncsian álltuk körbe az asztalt, ahol a tégelyekben a legfinomabb, pillanatok alatt felszívódó Nivea krémet találtuk.

Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (38)

Arról, hogy mennyire kellemes ez a krém, igazán akkor győződhettünk meg, amikor a minket váró masszőrök a kezünket kényeztették. A masszázs során érezhető volt, hogy a kellemes, nőies illatú krém könnyen felvihető és nem hagy ragacsos érzetet maga után.

Ennek oka nem más, mint az, hogy az új, viaszos formulának köszönhetően vékony filmréteg alakul ki a bőrön. A viaszkeverék többek között shea vajat is tartalmaz, mely intenzíven táplálja a bőrt, és mindent megad, amit egy bőrápoló krémtől várnánk.

Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (33)

A krém bársonyos, mélyen hidratáló, amelyet nem csak kézre, de arcra vagy akár testünk bármely pontjára felvihetünk. Egyre vigyázzunk! Tartsuk mindig nagyon közel magunkhoz, mert másnak is megtetszhet ez a finom, kényeztető bőrápoló.

Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (91) Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (31) Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (35) Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (37) Nivea_1208_ foto_szabo adrienn (46)

Fotó: Szabó Adrienn

Kapcsolódó bejegyzések