A kis fekete – a tökéletes illat

2021 január 10.
A kis fekete – a tökéletes illat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Mexx illatok szerint a „kevesebb néha több”. Amikor az életet túl bonyolultnak érzed, egyszerűsítsd le azt és kezdd mindjárt az illatoddal! A könnyedén elegáns Mexx Black-et úgy tervezték, hogy támogassa és kiegészítse a napi rutinodat anélkül, hogy megváltoztatná a személyiséged.

Hogy megkönnyítse számunkra az illatválasztást, a Mexx megújítja klasszikus illat párosát, a Mexx Black for Woman és a Mexx Black for Men-t. Új formátumok, új kiszerelés.  a Mexx Black illatpár többféle méretben és formátumban kapható, beleértve a 15ml-es Mexx Black for Women Eau de Toilett-et, ami tökéletes méret utazáshoz vagy a kézi táskába. A Mexx Black mind a női, mind a férfi illatából bemutatja az Eau de Parfume változatot is, az intenzívebb és hosszabban tartó illatélmény kedvéért, ami reggeltől estig tart.

A női illat – Mexx Black For Women

A virágos, gyümölcsös és fás jegyek rafinált keveréke, a Mexx Black For Women örömteli nőiességet sugároz éjjel és nappal. Először egy könnyű illatos virágocsokor csábítja el az érzékeinket, bazsarózsával, gyömbér- és körömvirággal, fréziával. Ez a csábító virágcsokor a licsi, körte és sárgabarack aromák alkotta zamatos szívbe olvad, egy kis gyümölcsös lótusz jeggyel megbolondítva és lágy cédrusfával megerősítve. Végül a vanília meleg, megnyugtató hangulata, a szantálfa és borostyán egészítik ki az elbűvölő élményt.

IMG_20210105_104935_edited

  • Fej jegyek: bazsarózsa, gyömbér virág, fekete ribizli, körömvirág, frézia
  • Szív jegyek: gyümölcsös lótusz, körte, sárgabarack, cédrus, licsi
  • Alap jegyek: vanília, szantálfa, borostyán

A férfi illat – Mexx Black For Men

A kontrasztos fűszeres, a friss és fás jegyek intenzív keveréke, erős férfias érzést kelt. A feketebors élénkítő illatával nyit, amit akvatikus jegyek és a pikáns mandarin hűtenek. A szívben a friss tavirózsa jegy a cédrusfa fás akkordjaival egybeolvadva, tiszta, frissítő érzést hoz. Mindez a földes pacsuli, krémes szantálfa és gyantás borostyán jegyek alkotta alapon nyugszik. Tökéletes mindennapi viseletre.

IMG_20210105_102642_edited

  • Fej jegyek: akvatikus jegyek, fekete bors, mandarin
  • Szív jegyek: friss vízililiom, cédrus jegy
  • Alap jegyek: pacsuli, szantálfa, borostyán

Kapcsolódó bejegyzések