A föld és az óceán bretagne-i találkozása: itt az Yves Rocher új, Elixír Botanique termékcsaládja

2021 november 10.
A föld és az óceán bretagne-i találkozása: itt az Yves Rocher új, Elixír Botanique termékcsaládja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az óceán-szárazföld kapcsolatából inspirálódva, az Yves Rocher kutatói kombinálták a növénytan és a tengeri biotechnológia terén szerzett egyedülálló tudásukat. Ez lett az Elixir Botanique termékcsalád.

Oxigenizáló tulajdonságainak köszönhetően a Nasturtium mikroalgák fokozzák a bőrsejtek oxigénellátását, megújítva őket ezáltal. A Tetraselmis mikroalgák pedig az öregedési folyamatokat is felgyorsító, környezetszennyezés okozta negatív környezeti hatások elleni veszik fel a küzdelmet. A két növény kombinációja 100%-ban kizárólagos szabadalmazású növényi innováció.

Elixír Botanique

Mit tudnak Nasturtium mikroalgák?

A Nasturtium mikroalgákat La Gacilly-ben organikusan termesztik. Ez a gazdálkodási módszer igazán különleges, köszönhetően a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatnak és a föld, valamint a természet iránti mérhetetlen tiszteletnek. A természetben a Nasturtium nagy kerek levelek segítségével optimalizálja a fotoszintézist és az oxigéntermelést, a bőr mélyén pedig fokozza a bőrsejtek oxigénellátását, megújítva őket ezáltal.

Elixír Botanique szérum

Mit tudnak a Tetraselmis mikroalgák?

Az Yves Rocher tudósai különleges szakértelmet szereztek a Tetraselmis mikroalga termesztésében, ami lehetővé teszi számukra, hogy a termékekben magas minőségű kivonatot alkalmazzanak, miközben óvják az óceánokat. Hogy semmit se vegyenek el a természettől, a Tetraselmis mikroalgát a bretagne-i partoknál fotobioreaktorokban termesztjik. A Tetraselmis mikroalga a fitoplanktonok csoportjába tartozik. Nem egyszerű algákról van szó: nagy szerepet játszanak a levegő tisztításában, mivel a fotoszintézis során szén-dioxidot vonnak el a levegőből. A bőrbe jutva beindítják a méregtelenítő mechanizmusokat és felveszik a harcot az öregedési folyamatokat is felgyorsító, környezetszennyezés okozta negatív környezeti hatások ellen.

Elixír Botanique nappali krém

A külső káros hatások ellen védő erősítő nappali arcszérum felszabadítja a bőrt és védelmet nyújt a korai öregedésért felelős káros környezeti hatásokkal szemben. Vizes textúrájának köszönhetően azonnal felszívódik és oxigénnel tölti fel a bőrt. A szérum hatását a külső káros hatások ellen védő regeneráló nappali arckrém erősíti meg: már egy hónap használat után csökkennek az arcon lévő finom ráncok, a bőr helyreáll, megerősödik, egészséges és ragyogó.

Elixír Botanique éjszakai krém

A selymes, gél textúrájú regeneráló éjszakai arckrém alvás közben fejti ki hatását: az első ébredés után a bőr újraéled, rugalmas és élettel teli. A ragyogásfokozó golyós szemkörnyékápoló friss, gél textúrájú, görgős kialakításának köszönhetően könnyedén át tudod masszírozni vele a szemkörnyékedet. A szemkörnyék azonnal hidratált, ragyogó és védett lesz a szennyezéssel szemben. A szarkalábak és a ráncok láthatóan csökkenek. Egy hónap használat után a szem alatti sötét karikák halványabbak, a szem környéke újjáéled, egészséges és tündöklő.

Elixír Botanique szemkörnyékápoló

Ezért szeretheted!

Az akár 99%-ban természetes eredetű összetevőkből álló termékcsalád mindennapos védelmet nyújt bőrödnek a külső káros hatásokkal szemben:

  • Erősíti a bőrt
  • Fokozza a ragyogást
  • Hidratál
  • Késlelteti az öregedés jeleit

Kapcsolódó bejegyzések