A férfi, aki új csúcsokat ostromol

Ismerjük azt a habitusú férfit, akit nem lehet keretek közé szorítani, mert mindennél nagyobb benne a szabadságvágy. Ő az, akinek mindig új kihívások kellenek, olyan feladatok, amelyek valóban próbára teszik, és amelyekkel a határait feszegeti. Neki született meg az új illat, a DAVIDOFF Horizon, mely a szabadság és a határozottság érzetét adja vissza.

DAVIDOFF Horizon

Egy parfüm a férfinak, aki új csúcsokat ostromol

A férfi elhagyja a kitaposott ösvényeket. Az előtte elterülő végtelen tájban égig érő hegyek magasodnak. A levegő erős, szinte harapni lehet, rozmaring, szarvasbőr és vetiver illata lengi be. Mereven előre néz, egyetlen messzi pontra függeszti tekintetét. Gyorsan és szabadon, akár a sas, szikláról sziklára kapaszkodik. Biztosan áll a földön, határozottan tudja, merre tart. Amikor a csúcsra ér, csodálatos panoráma tárul fel előtte. Tudata tiszta, szemei élesek, tekintete eltökéltséget sugall. Mélyet lélegzik, karjait a szélbe feszíti, arcát a nap felé fordítja. Ebben az átszellemült pillanatban, úton ég és föld között, elönti a végtelen szabadság ereje. Pontosan ott van, ahol lenni akart, ahol lennie kell. Ő a túlélés nagymestere.

DAVIDOFF Horizon

Egy légies és könnyed illat

A kalandban rejlő szabadságot, a felderítés izgalmát, a lehetőségek kihasználását érzékelteti a DAVIDOFF Horizon időtálló, különleges illata, melyet Olivier Pescheux és Jacques Huclier parfümőrök terveztek, nemes, gazdag és mély kreációt alkotva. Az ég és a föld között egyensúlyozva, a DAVIDOFF Horizon légies jegyekkel nyit, grapefruit, rozmaring és gyömbér akkordok különleges vibrálást visznek az illatba, emelkedett érzéseket, a felfedezés örömét. A szív és alap illat összetevői ellentétben állnak ezzel a könnyedséggel,  “vissza a földre” hatást keltenek a vetiver és pacsuli cseppjei, melyet kókusz burkol körbe, szinte tapintható textúrával ruházva fel az illatot, melegséggel és érzékiséggel tökéletesítve a kompozíciót.

DAVIDOFF Horizon

Letisztult, visszafogott design

Erős, visszafogott, férfias és elegáns, a DAVIDOFF Horizon üvegének alakját a természet ihlette, kövek görgették és kerekítették, homok polírozta. Mesterkéletlen, egyértelmű, határozott, eltökéltséget sugároz, energikus és férfias. Ugyanakkor árad belőle a vidámság, ahogy az üvegen áttűnik a borostyán színű parfüm. A tervező-designer, Alnoor olyan üveget tervezett, melyet jólesik kézbe venni, ráadásul a visszafogott, ezüst kupaknak funkcionális szerepe is van, megakadályozza, hogy a parfüm szállítás közben akaratlanul is kiszabaduljon.

A kalandor, aki elégedett az élettel

Erős és tökéletes, az életet egy nagy kalandnak tekinti. Keresi az új kihívásokat, új érzéseket, intenzíven éli az életet. A modern idők elegáns felfedezője, aki szinte tudatában sincs, mennyire jóképű, haja kicsit zilált, puha pamut pólót visel és kényelmes cipőt. Semmi sem állíthatja meg. Elégedett önmagával és az élettel, árad belőle az energia és a belső erő. Szabadlelkű, aki készen áll az új élményekre, szereti a tiszta, kiegyensúlyozott dolgokat, parfümben is ilyet választ.

A férfi, aki csúcsokra tör

A DAVIDOFF Horizon kampányban a főszerepet az olasz származású férfimodell, Simone Bredariol kapta, akit igazi homokviharban, extrém melegben, kemény körülmények között fotóztak. A tv reklámot Arnaud Uyttenhove rendezte, aki kamerával követi a DAVIDOFF Horizon illat reklámarcát, ahogy a férfi egyre magasabbra mászik a hegyen. A rendező művészien játszik a táj ábrázolásával, a time-lapse fotózás pedig jól kiemeli a fény-árnyék játékát. A hős magabiztosan küzdi le a nehézségeket, ahogy halad át a tájon, feje fölött egy sas köröz, mintegy tükrözve az ő útját a csúcsig. A nyomtatott hirdetést John Balsom fotózta, aki kitűnően megragadja a koncepció lényegét, ahogy a férfi megérkezik úti céljához, a világ tetejére.  Ez az egész történet csúcspontja. A férfi története, aki megvalósítja céljait, eléri a csúcsot és kitárul előtte a végtelen horizont.

Kapcsolódó bejegyzések