A chocoMe legújabb nemzetközi sikerei

A chocoMe története mint egy üstökös ragyogja be a hazai kézműves csokoládé készítés pályáját, és joggal lehetünk büszkék a Mészáros Gábor nevével fémjelzett édességre, hiszen újabb díjakat zsebelhetett be – a chocoMe idén is többszörös Academy of Chocolate Awards díjas lett Londonban.

maxresdefault

A minőségi csokoládék, a felejthetetlen ízek megalkotásában hazai és nemzetközi szinten is élvonalbeli magyar cég, a chocoMe idén is győztes színekben tündökölt a rangos londoni Academy of Chocolate díjkiosztóján. A tavasszal megrendezett világversenyen a manufaktúra által jegyzett öt csokoládékülönlegesség is komoly elismerésben részesült. A chocoMe ikonikus Raffinée-jának családjából négy termék is megbabonázta a gasztro-szakértőkből álló szakmai zsűrit.

A díjazott Raffinée termékek: Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont szicíliai mandula – ezüst, Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával / bronz, Szicíliai mandula Arabica kávéval ízesített étcsokoládéval bevonva, kardamommal / bronz, Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró / bronz

IMG_20160715_090419

A díjazott Raffinée-k ízkölteményei minden érzékszervet rabul ejtenek, de nincs ez másként az idén bevezetésre került chocoMe Voilé egyik újításával sem: a Kandírozott bergamott héj venezuelai étcsokoládéval bevonva / bronz díjban részesült. A versenyen a találati arány is pazar volt, a chocoMe által benevezett hét versengő terméke közül ötnek sikerült díjat nyernie. A jelenlegi díjakkal együtt összesen már 28 nemzetközi szakmai versenyen szerzett díjjal büszkélkedhet a márka.

ChocoMe Bergamot

Kapcsolódó bejegyzések