5 szépségtipp nyáresti programokhoz

Teraszokon ülni, barátokkal beszélgetni, táncolni, koktélozni, koncertre menni – megannyi csábító lehetőség a balzsamos nyári estékre. Még ha úgy is érezzük az egész napos munka után, hogy moccanni sincs kedvünk, elegendő félóra, hogy felfrissítsük magunkat az alábbi tippek segítségével.

Arctisztítással kezdjünk! A reggeli smink maradékának mondjunk búcsút, távolítsuk el gyorsan. Máris jöhet a Weleda élénkítő arclemosó tonikja, organikus citrommal, vadrózsalevéllel, a tiszta, üde bőrért. Szinte érezni fogjuk, ahogy arcbőrünk fellélegzik, és készen áll az esti sminkre is.

A zuhanyozás közben vessük be a nyírfa varázserejét! A nyírfa bőrradír gyengéden radíroz, apró természetes viaszgyöngyeivel és a benne lévő finom, illatos barackmagolajjal selymessé teszi a bőrt. Ha lezuhanyoztunk, tekerjük magunkat egy finom puha törülközőbe, és hagyjuk csak úgy megszáradni a bőrünket.

Pakold be alaposan! Ha a hajunkkal sem vagyunk kibékülve, szánjunk rá egy negyedórát és tegyünk fel egy regeneráló hajpakolást. A Weleda zabbal gazdagított hajpakolása bio jojoba- és bio kókuszolajjal segít táplálni az igénybevett hajat, simává varázsolja azt, anélkül, hogy elnehezítené.

Jöhet a friss lehelet! Következzen egy alapos fogmosás: a perui Andokban található Ratanhia nevű növény gyökere gazdag cserzőanyagokban, kivonata feszesíti a fogínyt, a természetes borsmenta és fodormenta olajak pedig hosszantartó friss leheletet biztosítanak és gondosan eltávolítják a lerakódásokat a fogakról. Használjuk hozzá a Ratanhia szájvizet is, és frissen, üdén indulhatunk esti programunkra.

Illat nélkül nincs nyári este! A Weleda Jardin de Vie parfümjei tökéletes kiegészítői lehetnek egy kellemes élménynek: nem hivalkodó, természetes illatai közül mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. Programtól és egyéniségtől függően javasoljuk az érzéki-egzotikus gránátalmát, a friss-nyárias citrust, vagy a virágos-romantikus rózsa-parfümöt.

5 szepsegtipp nyaresti programokhoz

Kapcsolódó bejegyzések