30 éve megszületett a fürdőbomba!  

2019 április 12.
30 éve megszületett a fürdőbomba!   bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

1989-ben Mo Constantine, a Lush társalapítója és feltalálója megálmodott egy terméket, ami különleges élménnyé varázsolja a fürdést és nem irritálja az érzékeny bőrt. Addig dolgozott a háza kertjében álló fészerben, míg létre nem hozta a kádba dobva vidáman pezsgő, a vizet bőrlágyító vajakkal, illatos olajokkal és friss összetevőkkel elárasztó újdonságot.

A fürdőbomba hamar meghódította a világot, sikere azóta is töretlen. Mo és fia, Jack, egyre elképesztőbb ötletekkel feszegették a fürdés határait. A kakaóvajjal teli Butterball egyszerűségétől hosszú út vezetett a The Experimenter hihetetlen szín- és illatkavalkádjáig. A Jelly Bomb zselébombák megjelenése új fejezetet nyitott a fürdőbomba történetében, Tokióban pedig nemrég nyílt meg a világ első fürdőbomba-üzlete.

harajuku_bath_bomb_shop_dq_october_ (32 of 41)Mára a fürdőbomba a művészi önkifejezés eszköze lett. A 3D-nyomtatók és az új összetevők – például a csillám és a robbanócukor –  megjelenésével még több szín, még több forma, még több illat vált elérhetővé. A fürdőbomba egyszerre látványos és hatásos: a nemzetközi #BathArt mozgalmat ihlető, pezsgő színorgia és a bőrápoló, hidratáló összetevők együtt jelentik az erejét.

Lush gömbök Lush fürdőgolyók
A születése óta eltelt három évtized során a fürdőbomba a Lush egyik legnépszerűbb terméke, számos kampányuk kulcsfontosságú eleme lett, mely nem szűkölködik a világhírű rajongókban sem. A Lush egészen hihetetlen kollekcióval ünnepli a fürdőbomba születésnapját…

Lush

2019. március 29-én a Lush 54 exkluzív fürdőbombával jelentkezett, melyeket eddig csak a tokiói fürdőbomba-üzletben lehetett kapni. Az összes új fürdőbomba elérhető lesz online, az üzletekben pedig boltonként változó, egyedi válogatást találhatunk a kollekcióból.

Kapcsolódó bejegyzések