100 év orvosi tudása az Eucerin új termékei mögött

2020 február 21.
100 év orvosi tudása az Eucerin új termékei mögött bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az új Elasticity + Filler készítményekkel a professzionális bőrszakértő Eucerin márka megjelent az első, speciálisan érett bőrre kifejlesztett termékcsaládjával, amely megerősíti a bőr szerkezetét a rugalmasság javításával és a mély ráncok feltöltésével.

Használata tömör és bársonyos érzetűvé teszi a bőrt, mely ránézésre is frissebb és sugárzóbb lesz. A készítmények innovatív hatóanyag kombinációt tartalmaznak, mely a mélyebb rétegekben fejti ki hatását és azt nyújtja az érett bőr számára, amire annak szüksége van.

Huszonöt éves kortól megjelennek az első ráncok, később a bőr veszít a volumenéből, ez legfőképp az orcán és arccsontokon észlelhető, majd ötven éves kortól a fő probléma a rugalmasság elvesztése. A bőr elveszti szilárd felépítését, vékonyabbá és tompává válik, ráadásul mély ráncok megjelenésével párosul. Ahogy idősödünk, veszítünk azokból az anyagokból, amik feszesen és tömören tartják a bőrt, emiatt tűnik el az erőteljes megjelenése. Ettől kezdve az anti-aging termékeknek működniük kell a rugalmasság, a megereszkedés, a ráncok elleni küzdelemben, valamint a fakó bőrszín kialakulásával szemben egyaránt.

Eucerin Elasticity and Filler

100 év professzionális bőrápolási tapasztalat az idősödő bőrrel szemben

Több mint 100 éves orvosi tudással és bőrápolási szakértelemmel az Eucerin tudja, hogyan győzze le eredményesen az idősödés jeleit, szem előtt tartva a nők igényeit és kívánságait. Az Elasticity + Filler érett bőrre kifejlesztett termékcsalád megerősíti a bőr szerkezetét a rugalmasság javításával és a mély ráncok feltöltésével. Amellett, hogy a bőr visszanyeri a tömörségét, friss és ragyogó hatást is kölcsönöz neki. A termékcsalád három készítményből áll, melyek innovatív módon ötvözik a hatékony öregedésgátló összetevőket: Eucerin Elasticity + Filler Nappali arckrém, Eucerin Elasticity + Filler Éjszakai arckrém, és Eucerin Elasticity + Filler Arcápoló olaj.

ECN_16815_87971_Elasticity_Filler_Oil_open_PS-Print-Print

Innovatív hatóanyag kombináció az üde és feszes bőrért

Az Eucerin első és innovatív arcolaja táplálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és támogatja az ellenállóképességét. Az argánolajat, máriatövis-kivonatot, valamint az E-vitamint tartalmazó formula táplálja a bőr felületét, megújítja és finomítja azt, rugalmasságot és gondoskodást biztosítva.

69678_Hyaluron-Filler+Elasticity_éjszakai

A nappali és éjszakai arckrém egy olyan innovatív hatóanyag kombinációval jött létre, melyben megtalálható arctiin, silymarin és hialuronsav is. Az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását a bőrsejtekben, ezáltal javítja a rugalmasságot és a tömörséget. A silymarin természetes eredetű – a máriatövis terméséből vonják ki –, erőteljes antioxidáns, mely védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől, emellett élénkíti a bőrben a sejtszintű vérkeringést is. A formula tartalmazza az Eucerin vezető ránctalanító sorozatának, a Hyaluron-Fillernek a bizonyított összetevőit is: a rövid és hosszú láncú hialuronsavak kombinációját. A nappali és éjszakai készítmények segítenek a mély ráncok belsejében láthatóan feltölteni és simítani a bőrt. Az Elasticity + Filler Nappali arckrém továbbá 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet, míg az éjszakai készítmény argánolajat is tartalmaz, mely segíti a regenerációt és simává teszi a bőr felszínét az éjszaka során.

Kapcsolódó bejegyzések