Vétek kihagyni a Tezenis Coachella kollekcióját!

A TEZENIS kollekcióit mindig a nemzetközi fesztiválok és a legfrissebb trendek inspirálják, és természetesen az évente megrendezésre kerülő kaliforniai esemény, a Coachella!

A Coachella is összekapcsolja a márkát a zene világával, a homokos tengerpart pedig virtuális kifutóvá válik, ahol az új Tezenis darabok főszerepben tündökölnek! A fesztivál két hétvégéje során a szabadság jelenti a motiváló erőt az új álmodozók számára – ilyenkor csak a vágyaiknak és a szórakozásnak élnek, egyfajta újjáéledése ez a hippi világnak.

Photo 15-04-17, 21 05 09 (1)

Rihanna, Katy Perry, Rita Ora, Poppy Delevingne és Emma Roberts  – csupán néhány név a hétvégi fesztiválra érkező hírességek listájáról. A Tezenis 2017-es vendégei valódi véleményformálók, akik a részletekre különös figyelmet fordítva, hippi-stílusú kiegészítőkkel mutatják be a Tezenis legújabb tavaszi/nyári kollekcióját.

IMG_6949

Hogy mik az idei fesztivál kötelező darabjai?

A legfrissebb, elbűvölő stílusnak megfelelően a patch-es melltartók és body-k, farmer shorttal párosítva. A Tezenis Tavaszi/Nyári kollekciója a jövőbe tekint, bátran kísérletezik a stílusokkal, az anyagokkal és a színekkel. A darabok frissek, vagányak és trendkövetőek.

IMG_6954

A legnépszerűbb push-up melltartók mellett az aktuális trendkedvencek, a háromszög és a balkonett melltartók és a body-k is felsorakoznak –  az összes kulcsfontosságú darab, amelyek fehérneműként és felsőruházati elemekként is ellenállhatatlanok. Az anyagok között főszerepet kap a nyomatokkal és hímzéssel újraértelmezett csipke, amely egyúttal az 1980-as évek trendjét újragondolja. A színpaletta az abszolút feketéje neon fuksziával találkozik – a nude hatás és a divatos, modern virágminta is meghatározó elemmé válik.

IMG_7125 iPhone - Foto 2017-04-16 09_17_14 IMG_6643