Végre kint a kertben!

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki ahogyan kisütött a nap, elkezdte a kertjét rendezgetni. Lassan minden a helyére kerül, ám egyre több újdonság felé kacsintgatok, mert jó lenne felfrissíteni a kerti bútorokat, vagy talán le is cserélném az összeset? A Kika kínálatából bőven tudnék válogatni, érdemes azonban meghatározni, hogy pontosan mihez is kellenek az új bútorok!

Kika kertibútorok

Itt az idő a grillezésre!

A finom illatokra még a szomszédok is átjöhetnek egy kellemes beszélgetésre, ha megfelelő kényelmet tudunk biztosítani, azaz mindenkinek van hol leülnie. Ha te is szívesen szervezel sütéseket a kertben, akkor a legpraktikusabb egy olyan kerti ebédlő szettet választanod, melyhez az egész család a vendégekkel kiegészülve kényelmesen leülhet az étkezések idejére vagy egy jó borkóstolóra. Ezekből is számos verziót találhatunk a kika kínálatában, érdemes olyan stílust választani, ami az otthon hangulatát tükrözi a teraszon is. A legújabb kültéri bútorok már nagyon jól bírják az időjárás viszontagságait. Így egy kiadós zápor után elegendő, ha száraz, puha kendővel áttöröljük azokat.

Kika kertibútorok

Nyár a kertben? Tökéletes választás!

Mi lenne, ha egész nyáron nyaralhatnánk, élvezve a vakáció minden örömét? Megtehetjük, ha a kertünket vagy a teraszunkat úgy rendezzük be, mintha egy wellness hotelbe cseppentünk volna. Nem kell hozzá más, mint egy kényelmes napágy,  napernyő a kika-ból, behűtött limonádé és sok naptej. Így a fárasztó nap után hazatérve, feltöltődhetünk a saját otthonunkban. Nem tudsz dönteni? Ha mediterrán hangulatot szeretnél, akkor a narancsos színeket részesítsd előnyben és olivás, citromos motívumú kiegészítőket válassz mellé. Ha a trópusokra vágysz, nagy levélmintás és egzotikus állatokkal díszített textíliákkal turbózd fel a teraszt, színes poharakkal, tálcákkal. Ha ötcsillagos luxus hotel wellness részlegét szeretnéd a teraszodra varázsolni, akkor fehér textíliákkal és arany kiegészítőkkel érheted el ezt a hatást.

Kika kertibútorok

Kapcsolódó bejegyzések