Valentin napi vacsora a Hilton Budapestben

Ha szeretnék különlegessé, emlékezetessé tenni ezt a napot, látogassunk el a Hilton Budapest Valantin napi vacsorájára, amely méltó alkalmat és kitűnő ízeket biztosít a romantikus napra.

Restaurant - ICON Daylight Bastion View_web

Február 14-én 18 órától élő zenével és egy szívet-lelket melengető 4 fogásos menüsorral fogadja a párokat az ICON Étterem. A Valentin napi menüben igazi ínyencségeket kóstolhatunk. Előételként citrusban érlelt lazacszeleteket és chardonnay krémmel töltött szárnyas bon-bonokat illetve fügemustárral kínált füstölt libamájat falatozhatunk. Nem maradhat el az erőt adó fácánerőleves erdei gombás derelyével és zöldségrőzsével. Főételként egy zöldfűszerekben érlelt borjúszűzsültet kóstolhatunk, mascarponés burgonyafánkkal, bébi zöldséggel és merlot mártással. Végül a menüsort az „Édes kettes” narancsos mousse és sós karamell zárja le.

A Valentin napi menü ára 13.500 Ft+ 10% szervízdíj személyenként, mely tartalmazza a 4 fogásos vacsorát. Az elfogyasztott italok a vacsora árán felül fizetendők. A Valentin napi menü és bor sor ára 20.000 Ft + 10% szervízdíj személyenként. A borsorok fejenként egy üveg (0,25 L) ásványvizet és egy csésze kávét tartalmaznak.

Asztalfoglalás a +36 1 889-6757-es telefonszámon lehetséges.

Restaurant - ICON Daylight Parliament View 2_web

Kapcsolódó bejegyzések